DAX çöktü, FOOTSIE çöktü. IMKB açılsın az sonra, bence sağlam şelale geliyor, eliniz sat butonunda olsun benden söylemesi... Hep birlikte kazanalım...![]()
DAX çöktü, FOOTSIE çöktü. IMKB açılsın az sonra, bence sağlam şelale geliyor, eliniz sat butonunda olsun benden söylemesi... Hep birlikte kazanalım...![]()
short ama nereye kadar ???????
60 lık ta son bar eğilmiş aşağıya bakıya kaç mt. atlar acep
60.250 ortalamalı long oldum..bugün de eksi kapatırsa endex sistem günlükte shot diyo..buradan 61.000 bekliyom akşama..
59700 ild destek olur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
seans açılsın kızartmalar gelsin arjantinle
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Yukarı yapmadan vermez bu pala mutlaka yapacak ama bugün ama yarın.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
verecekler buna patronaj...60 dk daki hafta başı graflanan takozda tek barla kırılmış dün... negatifler belli, uyumsuzluklar belli
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri