ayrıca kanalın a* .. yemişim kanalı .. ralli ralli ralli .. hehehe![]()
ayrıca kanalın a* .. yemişim kanalı .. ralli ralli ralli .. hehehe![]()
2013,00
İMKB de 48 000 üzerinde tutunma sağlanamayınca 47 700-800 desteğe gerilemeler yaşandı ve bu gevşeme devam ederek, 47 600 seviyesine kadar devam etti. 47 611 en düşük görüldü. Gevşeme 47 500 desteğe kadar devam edebilir. Para çıkışı 20 milyona ulaşıyor ve satıcı kurumlar arasında CREDIT’in GARAN hissesinde satışları dikkat çekiyor. Aynı CREDIT vob da sürekli alım yönünde pozisyon açıyor. Yani "GARAN sat endeks düşsün, Vobu da düşürsün VOB da aşağıdan alım yap" ...
şövalye patron yaslandım arkaya ..
birlikten kuvvet doğar ..ralli ralli ralli. .hedef 75000 hehe![]()
2013,00
Bir ironiden bahsedeyim, o arkadaş spor ayakkabı fırlattı... Bilgi ünv. okuduğunu da hesaba katarsak kesin nike,adidas falandır... Küresel gücün en önemli markalarından birini, küresel dünya düzenin en önemli kuklalarından birine fırlatıyorsun![]()
Sakın yanlış anlaşılmasın ben de üniversitede ayağımda nike ayakkabı, kappa tişörtle Theodore Levitt in Küreselleşme makalesini eleştirmiş ve arkadaşlar tarafından kınanmıştım![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
efg bir gelip bassa burya ne şık olur :P
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ortalama uzunlar 60600 oldu..ralli isteruk..hemde yeni tepe..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri