terste kalmanıza üzüldüm. benzer durumları sanırım yaşamayanımız yoktur. dün de belirtmiştim, hepimizin diğer tarafta olacağı günler gelecek diye.akşamki hareket sanki bizim sohbetimizi teyit içindi.
sevgili stratejist arkadaşın kısmen de olsa nükte ile "testi yapıldı mı" sorusunu sorduğunuz "sesi fazla çıkan tarafın aksine hareket çok yaklaşmıştır" tespitim, tamamen tecrübe kaynaklıdır.
ve aynı tecrübe der ki, VOB'a ek gelir kaynağı olarak bakan herkes, gelir kapısı olarak bakanlardan daha çok kazanır. (Kastım KY bazındadır ve istisnalar lütfen "yoo öyle değil" yorumu yapmasınlar,çok gereksiz olur.)
bu şu demektir.
VOB'da yatırım yaptığınız miktarı daima içinizin rahat olacağı, uzunca bir süre terste kaldığınız durumda dahi canınızı çok da fazla sıkmayacak miktar olarak ayarlayın.
naçizane tavsiyemdir.
psikolojik rahatlık, kazancın olmazsa olmazıdır...
bol kazançlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yeni Avatar testi..
Hayırlı uğurlu olsun.. Ralli Ralli..![]()
![]()
![]()
Sisteme Uy..!
1ild ..
2013,00
ayıbediyon patron..bak işte tavuk rallisi..ne öyle 900 flan..üwwwww
selçuklu patron,enerton dünkü harekette naptınız ?
umarım hasar yoktur fazla ?
950 925 kısa küskü geliyo küskü ..
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri