Paritelermi yalan söyledi? veri sonrası ilk 5 dakika, Future piyasa mı?. Algıda karmaşa olduğunda saha kenarından hakeme bakmak gerek. Hakem Dji. O da kararını 18:00 de vereceğinden, geceye flat yada min pozisyon uygun olsa gerek.
Yazıyı yazana kadar bir veri daha geldi ve karmaşa devam ediyor. Pariteler - Future uzun zamandır var olan korelasyona ters harekette hala...
Bol şans hepimize...
Konu mavi tarafından (30.09.09 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
işte demek istediğim buydu.öptüler sistemleri...gördün nü asti?
benim 5 dk sabah 475 LONG dedi ardından az evvel 875 SHORT dedi...400 pıvan kar etti...şimdi 62.075 tekrar LONG yaptırdı...-200 pıvan girdi.
sonuç? 800 pıvanda 200 pıvan aldı onuda geri vermezse...şimdi piyasa geri aşağı dönse o 200 pıvan karda buhar olcak.
ben geçen perşembeden beri 1 kontrat işlem yapmadım.bu rezalet bitene kadarda işlem mişlem yok.belki kazanamıyorum ama kaybetmiyorumda.
du bakali senki daha AL vermedi belki SHORT lar para eder.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
*BABACAN, "TOPLANTILAR BOYUNCA TÜRKİYE-IMF İLİŞKİLERİNDEN HİÇ BAHSETMEYECEĞİM"
Babacan shortçulara çalışıyor hayırdırüüvvvvv
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri