61975 şortos az pilavos..selçuklu patron, bi aynı safta buluşamadık gitti **![]()
61975 şortos az pilavos..selçuklu patron, bi aynı safta buluşamadık gitti **![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
aynı gün olurmu bilmemi o yüzden dedim patron..
sistemler böyle şeyler düşünmeyelim diye varsana sistem satalım..150 taksitle 150000 den..Bonus Cardla ödersen, %2 bonusu var. anında %2 kar ediyosun..sonra kart borcunuda ödemezsin..hem ben köşe olmuş olurum hemde garanti yatırıma olan kinmide dolaylı olarak tatmin etmiş oluruz...gördüğün gibi ikimizde kazanırız..garanti kaybeder..ha kapına polis gelirse ne olur borcundan dolayı....ne dersin..pardon dersin...yada pağdeği dersin
Selçuk hocam trend traderlerın stop noktaları çok geniş olur zaten take profit diye bir dertleri yok onlarda isterse VOB 100,000 olsun isterse bugün VOB tavan kapasın gene pozisyon kapamazlar çünkü trend traderlık bunu gerektiriyor nereye kadar ta ki piyasa döndüğünde zirveden 1000-2000 puan arası bir dönüşten sonra trend değişene kadar .
Yahu şu cans üstatdan bir ton şey öğrendim uygulamaya gelince m.çıyorum arkadaş adamda bir ton emek etti vallahi onunda emeklerine yazık be pıy bana tüh bana![]()
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
piyasa sıkıştıkça form üyelerinde gerilim artmış...
sakin olalım arkadaşlar..
5 dakkalıklarda sat var.. ama buna göre işlem yapamayız.. sadece silahları hazırlıyoruz.. tetkde duruyoruz... SAT gelirse satarız.. gelmezse.. mevcut şortları zararına kapatıp long oluruz... bence 62bin belirleyici oldu... üstü longe altı şorte...
Pala plan yapıyor her iki tarafada darbeyi nasıl vururum diye.62100 geçirirse longda shortta potaya girir hesabı var galiba.
![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri