simdi bu muhalle baskisi degil mi....kasinan kim...kasiyan kim...
kardesim sen bu forumun agasimisin...nasil oynuyacagimizi...nasil gulecegimizi...nasil tuvalete gidecegimizi...nasil nefes alacagimizi senden mi oyrenecegiz...sen neden kendi isine bakmiyorsun...
kazananda benim kaybedende...sana ne yaw....
aksama kadar tek isin var...ortaligi karistirmak...ona buna satasmak...yada borsa disi bir suru link atmak foruma...hastamisin sen yaw....
63400 gösterecekmi pala bakalım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Aynen ben de senin için düşünüyorum bunları... Dün gece yazdıklarına bak bakalım, sanki senin portfoyune giren çıkan varmış gibi durup duruken longçulara boy abdesti aldırdın (Allaha şükür senin gibi abdestsiz gezmeyiz), mezbahaneye soktun, düşüş belli esas nerede duracak gerisi lagaluga dedin...
İstersen alıntı yapayım tüm mesajlarını...
Konu enorton tarafından (30.09.09 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
YYLD...way** bu günleridemi görecektil..1/5 mir bölü beş ama YYLD
bankacı arkadaş ki yatırım kısmı çalışanı kendisi arayıp yemeğe gidelim dedi,gelince sorayım bakalım hesapların durumu nasıl?
longçumu çok shortçumu..
Bu EFG allem etti kullem etti gene Vadeliyi maliyetinin üstüne çıkardı.
Kaçtır aynı şey adam maliyetini yapıyor sonra basıyor aşağıya shortçu topluyor sonra geliyor maliyete oralarda tırmalıyor tırmalıyor sonra hoppp yeni zirve yahu bu sefer shortçu az dedik gittik kendimiz shortladık EFG ye yem olduk.
Sığ piyasada U100 60,000 olsa ne olacak 70,000 olsa ne olacak 10-20 milyon TL para girişi adamlar hergün göstere göstere %1 basıyorlar
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
75000 direnç...![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri