arkadaş yazmış benden başka shortor kalmadı diye ..
he biz salak salak uzunda bekliyoruz ... herkes salak . . bi sen akıllısın *q.. hheh![]()
2013,00
la ahıllı olun paranızın gıymatı yoh mu la? sohaktan mı süpürüyonuz?
SHORT zamanı deel diyom la.3 gündür yırtınıyom la burada.eyle bi durum ossa ilk ben bascam SHORT u...yok abi herifçioğlu usul usul çekiyor yuharı.LONG için geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye zati...
satış yemeden SHORT lanmaz bu piyasa.belki burası tepedir şans eseri aranızda SHORT yapan buradan belki bulacak tepeyi ama ya değilse ya 64-65 e gidiyorsa.hı?
sattıklarını görmem lazım.basarken birbirlerini ezmeliler mal vermek için o zaman basarım SHORT u.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Merak etme, benim için önemli olmayan bir miktarla oynama prensibini gözden kaçırmıyorum, o yüzden rahatım.
Ama tüm analizlerim düşüş gösterirken tersini yapmak veya flat kalmak bana disiplinsizlik gibi geliyor. Uzun vadede sisteme ne olursa olsun bağlı kalmanın benim için karlı olacağını düşündüğüm için short devam....
patron mezbahaya kasap aranıyormuş
valla benim dede kasaptı,kuzenlerim devam ettiriyor halen..
bileyleyimmi alet edevatı![]()
longcuların sesi fazla çıkmaya başladı...
düşüş yakındır.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
mezbaha kapısına prinçten bir levha yaptıralım,
'' her koyun kendi bacağından asılır '' diye..![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri