Shortları tanga yapmak yeterli gelmedi anlaşılan kıçından alacaklar anlaşılan full long devam
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yok la engin arkadaş yazmıştı dün eylülün ilk 15 günü mü neydi -2600 mü -2900 mü ne yapmış.28-29 eylülde de -1500 yapmış aradakilere bakmadım.ama -4.000 pıvan zararı var.birde arada bakmak lazım 12-13 günlük dönemde ne etmiş.tek tek bakmadım gif doyası tek tek açıp bakmak lazım.
buna 20.000 TL + KDV verecek adamın aklına şaşarım.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
öğle arası spot kapalıykende istedikleri kadar yukarı sürerler spotta para girişide uçmuş durumda giren girdi işyatırımda shorttan long tarafına geçti bile
Gül gibi 700 puan karın kaçtığınamı yanalım şuan 600 puan zararamı
XTRADER üstatda 1 aydır yükselecek dedi bugün düşecek diyeceği tuttu olan bana oldu offffff ulen offfffffff derdim var benden öte derdim var beni aşar
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
herşey uyumsuz devam ediyor...
spottaki hacim halen yetersiz...
62000 den ek son shortlarıda gönderdim...
61500 maliyetle bekliyorum...
stop nere olur derseniz stop mtop yok...
ya deli kar ederiz...
yada ramazanda aldığım karı veririm...
fiat 61 950...hacim 508...aps 167 000 e dustu...
yetis ya hazreti hizir....
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri