zild yyld pbldaq .. baskı belli ralli belli .. dow kapanış tahminim belli 10.111.31 kayıtlara geçsin ..
yarın vob açılış gap tahminim belli .. + 1875 kayıtlara geçsin .
projeksyon belli kayıtlarda var .. ... ralli ralli ralli .. heheh
çubuğu unuttum .. çubukta belli .. a* ralli ..![]()
Konu selçuklu tarafından (29.09.09 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: çubuğu unuttum .. a*
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
cümleten iyi akşamlar .. sabah görüşürüz inşallah .. ralli ..
2013,00
Ben yine yufka yürekliyimdir, long'cusunu da severim, short'cusunu da...
Yalnız haftalardır çökmesi gereken piyasanın anlamsız direnci yüzünden para kaybediyorum. İçimde hırs birikti. Dow bu akşam 9750 altı kapatırsa S&P 500 de 1060 altı kapatırsa yarın bayram günümdür, şimdiden söyleyeyim...![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Dowu bırakın yawf. Dow sabah açılışı bleirler gerisine karışmaz. Bizimkiler bildiğini okur.
Boğacıkalr size bir soru : Hükümet yarın bitecek olan ÖTV indirimini uzattım sürpriiiz derse VOB nolur?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu EMEKDAR tarafından (29.09.09 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.
Şeyh Edebalı
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Üzülme short'çu silah arkadaşım, Dow'da 21:00 itibari ile çıkış var gibi ama olay şu: Profesyoneller açlışta darbeyi vurup Playstation oynamaya gitti, amatörler harçlıklarından biriktirdikleriyle çıkış yapmaya yelteniyorlar. Merak etme, az sonra profesyoneller onlara haddini bildirir. Kapanış tahminim: 3.000![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri