Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
her şelale gibi bu şelaleninde düzlüğü yapılandırılıyor.. her yükseliş bir satış fırsatı..
satın uşaklar satun![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
gel 61850 az kaldı az sonra ralliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yukarda fena sıkışma var patlıyacak bakalım çok sert.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
61350-61450 arasındaki işlemlerin oranı %53 bugün yapılan işlemler bu aralıkta gerçekleşmiş
çok ciddi mal küskülüyolar halka arz yapıyorlar gibi geliyor bana..acaba pozisyonel hismi..yoksa altıncı hismi..yoksa pozisyonel altıncı hismi
BANGA mühim
http://www.youtube.com/watch?v=QQ_NCx6uMWs
taraftar isyanlarda, abi siz de insan gibi bağırmayı deneyin belki faydası olur![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
çok şeymi istedik yaw 61950 dedik![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
500 shortlar 375 den üfürüldü .. komısyonlarda agadan alındı... devam usaklar devamher yukselıs satıs fırsatı...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
haydiii küskü birlikleri......TGG 4 den 2 düştü..ha gayret da...verin **
BANGA mühim
İmkb 100 18.01.2008 den buyana ilk kez 48.000 üzerinde kapanmak üzere gerisi boş... Ahan da bu günkü tek yorumum long devam![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
aşağı patlama ağırlığı daha fazla %60 diyeyim.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri