uzadılar 61550 kapak oluyor her seferinde
uzadılar 61550 kapak oluyor her seferinde
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
imkb 100 ikili tepesini yapti....tehlike canlari caliyor....her an long olabilirim....
61950 istiyorummm
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
stop 60400 e güncellendi..
yyld![]()
Asti senin için nezih bir yer buldum bak istersen şimdiden rezervasyon yap.
http://www.zaplat.com/video/muzikvid...onlar__Nas%25C...
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
dünkü gibi bir final görebiliriz yine..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dj zor artı kapatır ama vob takarmı ayrı konu
BANGA mühim
Hocam ne zaman taktıki bugün taksın
61300 stoplu 61450 uzun açtım giderse 150 puan gider sabahtan beri buralarda dolandı durdu aşağı yada yukarı kopması lazım biz yukarı gitmez dedikçe piyasa yukarı gidiyor dün 60600 den long açmadığıma bin pişman oldum bari bugün pilşman olmayalım
xtraderx in dediği şartlarda bugün gerçekleşti 61350 üstünde 1 saati geçiktir duruyor bu piyasa en azından 61875 göstermeliler
Konu stonhand tarafından (29.09.09 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri