dünden kalan 950 şortingenler 3/5 yeresindeydi..bugünde 550 üzerinde muhtelif fiyatlardan şortladım ve fullşortos oldum..yanlış hareketler bunlarama içimden geldi...sistemler alda
![]()
BANGA mühim
Birde yabancı kurumlar piyasada fiyatı yükselmiş bir senede gidipde AL tavsiyesi verip üstüne birde hedef koyuyorsa kesinlikle malda sıkışmıştır çakacak adam arıyordur.
2008 de bu kitapsızlar hangi senede al verdiyse göçtü hangi senede sat verdiyse mal topladılar yimezzlerrrrrrrrrr kulak arkam bile gettü yimezlerrrr
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Bende şöyle diyeyim 61000 fazla uzaklaşamaz şimdilik ,mutlaka geri dönecektir ama bugün ama yarın.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
selim atalay, bugunku yorumda şöyle bir cümle sarfettti.
Eylül ayı satış ayıdır dediler ama hep aldılar. unutulmaması gereken nokta eylül ayının bitmesine daha 2 gün var.
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
350 kolay drenç değil 2-3 drenç bölgesi.Biraz sıkacaktır.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Babacan çifti Manhattan’da stres attı
Başbakan Yardımcısı ve Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, yaklaşık 10 gündür yoğun temas trafiğini sürdürdüğü New York’ta stres attı.
Babacan, Manhattan’ın, seçkin ve entel semti olarak bilinen Soho’da eşi Zeynep Babacan ile yağmur altında uzun bir süre kolkola yürüdü. Babacan çiftinin yağmurdan korunmak amacıyla şemsiye açarak yaptığı yürüyüşü yakın korumalarının ve Amerikan gizli servisi elemanlarının uzaktan izlediği görüldü.
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri