Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0)
saçmalayan formüldür..,
ama yinede çok merak ediyorum...yukardaki formülün türkcesi nedir acaba..tşkler..
Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0)
saçmalayan formüldür..,
ama yinede çok merak ediyorum...yukardaki formülün türkcesi nedir acaba..tşkler..
İnşallah açılışta %1 artı olupda gün sonu %1-2 eksi olduğumuz günlerden biri değildir yoksa çok ama çokk kişi terse gelecek
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
filme bak matriks dondu 61550 den 61400 e geldiler![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Sakın kızma demiştin sn.stonhand ama Halil bu sefer haklı çıktı...Darısı Yaşar hocanın başına, o hala yanılmaya ve yanıltmaya devam ediyor... Bu arada ben kimsenin sözüne göre hareket etmem... Halil in yazılarını da geyik olsun diye yapıştırıyorum...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ralli li şelale mi başladı üstadlar:((
Hocam erdinç efendi şimdi ayrı telden çalmaya başladı efendim 48500 geçilirse 50000 hedef için yeni pozisyon açılabilir ancak stop 48500 olabilir gibi bir şeyler demiş adam daha 15-20 gün önce 48000 ler en az 1 yıl tekrar görülmez dedi şimdi o lafı çabucak yedi bitirdi.
Piyasada iş yapamıyorsan para kazanamıyorsan kitap yaz birde teknik analiz dersi ver ohhh parayı bul ne ala![]()
Valla enorton Dediklerinde haklısın ama sana da sonu söyleyeyim halile de fazla güvenmeyin... sanırsam birileri ona haber geçiyor servis ediliyor ama bir gün iyi terse getirecekler.. Çünkü çok bariz noktalarda çıkığ şöyle böyle diyor..ilk başlarda benimde baya hoşuma gitmişti ama artık biraz gına geldi..
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Analizler hep değişir siz nasıl bir anda short iki dakika sonra long diyorsanız.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Hocam halilin diğer versiyonu bilen bilir Ayu Osmandır. Oda her gün düşecek derdi. 2008 kasım ayında program yapıyordu gece 23,00 DOW %5 eksi kapamış adamın bir zil takıp oynamadığı kalıyordu devamlı düşecek her programdada aman borsaya girmeyin aman uzak durun deyip duruyordu Allahın Ayusu oda düşerken kıskıs güldü ama ralli oluncada bönbön bakakaldı bu tarz adamlar bozuk saat gibi elbet ayda yılda bir gün doğruyu gösterecekler.![]()
İyi de Larossian hocam analiz böyle olmaz bence... Analiz yapan derki atıyorum 48500 direnç, orayı çabuk geçeceğini sanmam... Geçerse hedef 50.000 geçemezse 44.000 vs.. Analizci burası bir daha görülmez, burası kesin zirve deyip sonra çark edemez... O zaman bu analiz olmaz bence...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri