Bu da şuanda kullandığım UV sistem... Son işlem 57775 long...
![]()
Bu da şuanda kullandığım UV sistem... Son işlem 57775 long...
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ne palaymış be.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
cok acık bi şekilde piyasa satıs için baskı yapılıyo.. cok garip.. hayırdır ınsallah..
bu genelde yukarı hareketten once yapılan keskin baskılardan birisi oldu bugune dek..
neyse bi miktar longlayıp deneyimle gorelim550 long
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
emortım e süpermiş işte bu daha belanı mı arıyorsun yuaw?
ne zaman yaptın bunu süper ne güzel işte az trade öz trade.ama opt lu ise hele de çok fazla opt var ise o sakat.
kendin mi yaptın bunu? valla helal ossun...böyle sistemim ossun 10 milyar borcum ossun nasılsa 2 trade de öderim ben o borcu![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
550 longlar 675 aganın kucagında..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Palayı anlamak için falcı olmaya gerek yok istediği hareketi yapabilir serbest dalda güreşiyoz.![]()
Valla seyyah Pascal ı bulduğumda o kadar heyecanlanmıştım kiO yüzden artık hiç heyecanlanmıyorum. Zaten ahım haşım bir getirisi de yok ama yatayda çarpılmıyor... İşlem sayısı az ama dikkat ettiysen diğer sistemlerin bayram ettiği 31 temmuz ile 19 ağustos arasındaki geniş yatay bantta o kadar da iyi değil... Çünkü uzun vadeli bir sistem... Ama 26 ağustostan bugüne diğer kısa vadeli sistemler zarar üstüne zarar yazarken sadece 2 işlemi var ve 6000 puana yakın kazancı var... Matriksin gerizekalılığı yüzünden 4 aydan önceki verilere bakamıyorum son 4 ay getirisi aşağıda...
![]()
Konu enorton tarafından (28.09.09 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
mayına çarpmazsak hedef 75 bin
spot artı kapatacağı için geceye mecburen lönggg..bol kazançlar
Kapanışa çok var çubuğa bakarız ona göre hareket.Dedimki flatlarım arkadaşlar bereket versin.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri