Yine ayısal üçgen formasyonuna girdik. 14:00'den sonra short'ları çekmeye hazırlanıyorum. Demedi demeyin...![]()
Yine ayısal üçgen formasyonuna girdik. 14:00'den sonra short'ları çekmeye hazırlanıyorum. Demedi demeyin...![]()
725 long !
baskı belli üstelik çubuklu,krakerli
![]()
apsd de 2910 lik artıs var .. aga ne tarafa adam topladı acaba ? bugun icin acılan pozısyon mıktarını kurum bazında goren var mı arkadaslar ?
mılletın yonunu bılelım aga tam tersıne gıdecek nasılsa... :P
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
60650 uzunladım kemeri bağladım bekliyorum ya gazlarız yapa paraşütü açarız![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ayı çubuk mudur, boğa çubuk mudur, çubuk kraker midir 14:00'den sonra görürüz, ama asıl benim kafamı düşen hacim kurcalıyor. Şuraya bakın saat 13:00 olmuş, hacim daha 400.000.000 bile olmamış. Eylül'ün başlarında şimdiye 700-800.000.000'lere geliyordu.
Benim tecrübem derki, bu fırtına öncesi sessizliktir. Para tribünden maçı seyrediyor. Yön belli olur olmaz o yönde patlama olacak bence. Para tribünden inip önce hakemi, sonra ağayı, sonra da biz oyuncuları dövecek...![]()
750 ort..şortlarla devam..sistemde alda zaten..sistemde sata geçerse full şort oluruz artık
Bay SAZAN,
Ending diagonal yukarı oluyordu, mümkünse bir starting diagonal olsun...lütfen![]()
BANGA mühim
aga ne ayucukları ne de boğacıkları uyandırmadan hareket etmek istiyor. Sadece biz trene baka kalacağız galiba üw((
yatay band ve hedefsiz bir bekleyiş![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
60 dklık vob graf..küskü ihtimali %51.....fiyatın cumaya göre düşmemesine rağmen TGG 2 den 0 a düşmüş..60400 aşağı kırılırsa "jetski" aşağıya..61175 yukarı kırılırsada "concorde" yukarıya
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri