Sayfa 9133/13018 İlkİlk ... 8133863390339083912391319132913391349135914391839233963310133 ... SonSon
156216 sonuçtan 109.585 ile 109.596 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir forumu sessizce takip ediyordum. Hem geyik muhabbeti seans stresini atmaya birebir geliyor, hem de yapıştırılan grafikler, datalar çok faydalı oluyor. Çorbada benim de tuzum bulunsun deyip üye oldum. Haftaya seans içinde görüşürüz....

Peki hem geyik hem grafik ikisi birarada gördünüz mü? Bu forumdan başka bir yerde göremezsiniz... Analiz yapmıyorsun eleştirilerinin aksine biz yüzyılın analizini yaptık bıraktık Tarih 9 Eylül aradan 27 gün geçmiş vob kapanışı 57350... Analizi değerlendiren 4000 puan aldı

http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=17875
    Konu enorton tarafından (26.09.09 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

2. The Following 5 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Voltaire

4. The Following 4 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yawf uyuz olurum başkasının içişlerine karışana.
    Kardeşim o kadar meraklıysan aç malikaneni millet açılım görsün.

Eskinin sömürgeci ülkeleri bağımsızlık ve insan hakları meraklısı oldu.

Yok Kürdistan kurulsunmuş vsmiş. Çok meraklıysanız verin ülkenizden bir kaç eyalet oraya kurulsun Kürdistan.

Bir Kürt vatandaşın Türk vatandaştan daha az faydalandığı bir şey mi var bu ülkede yawf. Adamlar siyaset dahil her türlü pozsiyonun en süt mertebesine gelebiliyor. Ayrımcılık yapılmıyor. Daha sonra Osmanlının kuyusunu kazıp batının şamar oğlanı olan Araplar gibi pişman olacaklar. Aha Irak ABDnin eyaleti konumunda ama orada kurdurmuyorlar Kürdistanı.

Bitti Nokta
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

6. The Following 3 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

adamlar evrimini tamamlamış

http://www.dailymotion.com/relevance/search/white+sensation/video/x12jj2_white-sensation_ads

bizde böyle yüzbinlerce insan hayatta eğlenemez hele sevgilini falan hayatta götüremezsin böyle kalabalığa...

bizde bu kadar kalabalığın olduğu eğlencelerde 2 bira içince sapıtıp havaya şişe fırlatıp ona bunu taciz eden ayılardan geçilmiyor malesef...
    misal her sene yılbaşında taksimde turistleri taciz eden ayılar
    Konu sovalye tarafından (27.09.09 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.

8. The Following 2 Users Say Thank You to sovalye For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Peki hem geyik hem grafik ikisi birarada gördünüz mü? Bu forumdan başka bir yerde göremezsiniz... Analiz yapmıyorsun eleştirilerinin aksine biz yüzyılın analizini yaptık bıraktık Tarih 9 Eylül aradan 27 gün geçmiş vob kapanışı 57350... Analizi değerlendiren 4000 puan aldı

http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=17875
    Abi nası kaçırdım ben bunu fırsatı ya? Göz göre göre gitmiş 4000 puan....

10. The Following 3 Users Say Thank You to Strategist For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

http://www.dailymotion.com/relevance/search/white+sensation/video/x12jj2_white-sensation_ads

bizde böyle yüzbinlerce insan hayatta eğlenemez hele sevgilini falan hayatta götüremezsin böyle kalabalığa...

bizde bu kadar kalabalığın olduğu eğlencelerde 2 bira içince sapıtıp havaya şişe fırlatıp ona bunu taciz eden ayılardan geçilmiyor malesef...
    http://www.dailymotion.com/video/x34...music?from=rss

Bende evrimini tamamlamış olanların yukarda linkini verdiğim görüntülerini izledim

Gelişmiş ve evrimini tamamlamış batı dünyası neden Afrikalıları tam tam nitelemesiyle aşağılarlar düşündüm, eğlencenin ortasında bide yeşil başlı şefleri çıkıp konuşma yapıyor, elindede kırmızı püsküllü asası var hani, sonra bakıyorsunuz vudu tüm hızyla tekrar başlıyor usta ve rehber dansçılar eşliğinde, orada görüdüğüm vudu ayinlerindeki hareketlerden farksız hareketler ve ritmik hareketler, arada ayinlerdeki gibi secdeler vs. vs. bir fark var oda tam tam ı çalan davulcu yerine dj var burada, teknolojik donanımlı dj

Evet demekki evrim böyle bişey dedim kendi kendime, zaman içinde aynı çemberde turalıyor şeklinde sanki, her nasılsa toplumlar hep aynı noktaya ulaşmak zorunda sanki, yada borsacıların tarih tekerrürden ibaret dediği gibi bişey, evrim tekerrürden mi ibaret dedim kendi kendime, bilmiyorum nasıl değerlendirdim ama, sonuçta tam tamlarda bu evrimini tamamlamışlarda aynı ihtiyacı karşılıyorlar olmalı

Amaaan boşverin, yok bizim çiftetelli gibisi, sazın tellerine vuruşlar gibisi derim ben, haksızmıyım saygılar...
    Konu bull market tarafından (27.09.09 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.

12. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.dailymotion.com/video/x34...music?from=rss

Bende evrimini tamamlamış olanların yukarda linkini verdiğim görüntülerini izledim

Gelişmiş ve evrimini tamamlamış batı dünyası neden Afrikalıları tam tam nitelemesiyle aşağılarlar düşündüm, eğlencenin ortasında bide yeşil başlı şefleri çıkıp konuşma yapıyor, elindede kırmızı püsküllü asası var hani, sonra bakıyorsunuz vudu tüm hızyla tekrar başlıyor usta ve rehber dansçılar eşliğinde, orada görüdüğüm vudu ayinlerindeki hareketlerden farksız hareketler ve ritmik hareketler, arada ayinlerdeki gibi secdeler vs. vs. bir fark var oda tam tam ı çalan davulcu yerine dj var burada, teknolojik donanımlı dj

Evet demekki evrim böyle bişey dedim kendi kendime, zaman içinde aynı çemberde turalıyor şeklinde sanki, her nasılsa toplumlar hep aynı noktaya ulaşmak zorunda sanki, yada borsacıların tarih tekerrürden ibaret dediği gibi bişey, evrim tekerrürden mi ibaret dedim kendi kendime, bilmiyorum nasıl değerlendirdim ama, sonuçta tam tamlarda bu evrimini tamamlamışlarda aynı ihtiyacı karşılıyorlar olmalı

Amaaan boşverin, yok bizim çiftetelli gibisi, sazın tellerine vuruşlar gibisi derim ben, haksızmıyım saygılar...

bu arkadaşın ne içtiğini bilen varsa aynısından ben de istiyorum

14. The Following 4 Users Say Thank You to sovalye For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Abi adamlar evrimini tamamlamış da, onların evrim çizgisinde gitmiyoruzdur umarım. Çünkü buna benzer ortamlara giren herkes onların rahatlığını da görüyor... Biriyle dans eden öpüşen kız, 2 dk sonra bir başkasıyla dans edip öpüşebiliyor. Rahatlığın sebebi de biraz da bu bence... Bizdeki ayılık meselesinde ise yerden göğe kadar haklısın...

Benim çocukluk arkadaşlarımın yarısından çoğu kaptan oldu, rusya ukrayna vs.. hergün geziyorlar ve inan onların döndüklerinde övünerek anlattıkları dünyadan benim midem bulanıyor... İnsanlarında kıskanma, namus, utanma diye bir kavram kalmamış... Söylediklerine göre bazı barlarda kadın erken tuvaletleri bile aynıymış ve kapı bile yokmuş... Bu kadar serbestliğin olduğu yerde kimse dans ederken taciz etmez heralde

Voltaire

16. The Following 2 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

bu arkadaşın ne içtiğini bilen varsa aynısından ben de istiyorum

bende bende..

18. The Following 4 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Abi adamlar evrimini tamamlamış da, onların evrim çizgisinde gitmiyoruzdur umarım. Çünkü buna benzer ortamlara giren herkes onların rahatlığını da görüyor... Biriyle dans eden öpüşen kız, 2 dk sonra bir başkasıyla dans edip öpüşebiliyor. Rahatlığın sebebi de biraz da bu bence... Bizdeki ayılık meselesinde ise yerden göğe kadar haklısın...

Benim çocukluk arkadaşlarımın yarısından çoğu kaptan oldu, rusya ukrayna vs.. hergün geziyorlar ve inan onların döndüklerinde övünerek anlattıkları dünyadan benim midem bulanıyor... İnsanlarında kıskanma, namus, utanma diye bir kavram kalmamış... Söylediklerine göre bazı barlarda kadın erken tuvaletleri bile aynıymış ve kapı bile yokmuş... Bu kadar serbestliğin olduğu yerde kimse dans ederken taciz etmez heralde

bizim barlarda da erkek erkeğe eğleniyor herkes
    her eğlence yerinde 10 erkeğe bir bayan düşüyor bunun ortası yokmu...

ifrat ve tefrit

zaten tüm bu tacizler ayılıklar açlıktan ve abazanlıktan çıkıyor
    yokmu ikisinin ortası...

birde şu yabancıların kadınları öyle böyle diyenlere sakın inanma ben 12 ülke gezdim bizimkilerin yalanı hepsi... şehir efsaneleri inanma onlara...
    yabancı hayranlığını sevmem ama sezarın hakkını sezara veririm yanlış milletimde de olsa yanlışsa suratına yapıştırırım.

birşeyler bizi çok geri bırakmış ama ne geri bırakmış araştırmak lazım...

20. The Following 2 Users Say Thank You to sovalye For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Bu Sensation White organizasyonu bence yakında Türkiye'de de gerçekleşir ve bilet fiyatları biraz pahalı olursa hiç de istenmeyen olaylar olmaz diye düşünüyorum

Voltaire

22. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

bizim barlarda da erkek erkeğe eğleniyor herkes
    her eğlence yerinde 10 erkeğe bir bayan düşüyor bunun ortası yokmu...

ifrat ve tefrit

zaten tüm bu tacizler ayılıklar açlıktan ve abazanlıktan çıkıyor
    yokmu ikisinin ortası...

birde şu yabancıların kadınları öyle böyle diyenlere sakın inanma ben 12 ülke gezdim bizimkilerin yalanı hepsi... şehir efsaneleri inanma onlara...
    yabancı hayranlığını sevmem ama sezarın hakkını sezara veririm yanlış milletimde de olsa yanlışsa suratına yapıştırırım.

birşeyler bizi çok geri bırakmış ama ne geri bırakmış araştırmak lazım...
    Canım yabancı kadınlar hakkında bişey demedik Sadece bu tür ortamlardaki kızların tavırlarını söyledim... Yoksa bizim içimiz fesat... 4-5 arkadaş bir cafede oturuyoruz, yan masaya bir yabancı bayan geldi oturdu ve bize selam verdi gülümsedi... Bir arkadaşın yorumu; "Lan karı iş atıyo" Ne diyeyim ki

Voltaire

24. The Following 4 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)