Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Uhhhhh... Hellim Fairgirl bir uğrayıp geçmiş...Cerfine teşşekür etmiş ama aşağıdaki on-line listde yok..mesaj vermiş..burdayım ayağınızı denk alın demiş..ben yapmadım, DEMİR,TOKOBA, SELÇUKLU suçludur..ben sadece sempatizanım..üwww
işin garibi adminimiz bayan, moderatörümüz bayan ve forumun haline bak..
buldunuz iki hoşgörülü, yumuşak bayan yöneticiyi, azdınız..benim gibi birinin eline düşmediğiniz için şanslısınız ne diyim..
yaww bende merak ediyorum kaç bayan olduğunu..cerfin, hellim, kuin, mersi birde forum cilalı taş devrindeyken pelinn vardı..vay be..hakkaten azmış sayınız...gerçi tokoba nın geceye kısa pozda girdiklerinin bilinmesini istemeyen gizemli adamları var..onlarda bayan olabilir...ama sonuçta bilinen ve halen yaşayan 4 kişisiniz.. hatta Hellim i ve mersi yide sayma bence..kala kala ikisiniz..üwww..üzüldüm size valla...foruma birkaç yüz tane bağyan transfer edelim...................................sizin için yani..
BANGA mühim
queen nerdesiiin..![]()
Konu VOBiX tarafından (25.09.09 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri