Hepinize iyi haftasonları abiler,en azından bugun 350 puan aldık onada sukur..
Hepinize iyi haftasonları abiler,en azından bugun 350 puan aldık onada sukur..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
son 3 aydır falan ilk kez üst üste 2.gece FLAT kalıyorum.
sistem öncesi zati çok trade etmezdim sonna 5 dk sistem ile işlem manyağı olduk.biraz dinlenmek iyi olacak.bu arada düşüneyim biraz.
eski usule mi dönsem sistemle devam mı etsem diye.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
FlatosFlatos
Rakı Zamanı..
İyi hafta sonları cümleten..
5 daklık ve satlik sat da..geceye kısa..
fXci gı ses ver nirdesin gı?
la bu adam nirde? sesi soluğu çıhmaz oldu...GACIRT'a mı özendi acaba? offline mod da mı izliyor bizi?
röntgenci fXci![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Selim ATALAYDAN
Yazının başında aktardığımız “Moody’s kendini feshetsin” diyen arkadaşa sormuşlar... ‘Moody’s... ya da diğerleri... Hâlâ neden ortalıktalar? Neden hâlâ iş yapıyorlar?
Demiş ki: Bu iş fuhuş gibi! Yasal değil, ama bir ihtiyacı karşılıyor!
İhtiyacı yine karşılayacak, hem de sıhhi ve meşru şartlarda karşılayacak namusuna güvenilir bir müessese aranıyor...
Bugunki yazısında
http://www.stargazete.com/gazete/yazar/selim-atalay.htm
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
34 ncü mekanize yenilmez, vatan bölünmez, şortlar delinmez......iyi haftasonları..
Konu Astatin tarafından (25.09.09 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri