[1]2252008231759_5441.jpg
bir esir daha aldım bu amerikalı çıktı arabamı yıkatıyorum![]()
[1]2252008231759_5441.jpg
bir esir daha aldım bu amerikalı çıktı arabamı yıkatıyorum![]()
Topiğin adı Esir Seans İçi Seans içi esir alış verişi yapabileceğiniz mekan. olmadan esir işlemlerini sonlandırıyorum. Yakaladığımı vuruyorum artık.Vob Seans İçi Seans içi bilgi alış verişi yapabileceğiniz mekan.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
pardon o resimdekiler kadar açık saçık olmasa da bir ruski arkamda fotokopi çekiyordu... foruma giremez olduk.. yanlış anlaşılma olmasın diye..
eheueheuhh
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
APKA;
Benim saatlik hala sat vemedi...
BANGA mühim
Evet arkadaşlar....her şey palanın sinsi planı dahilinde ilerliyor.....
bütün gün longcuları doğrama ve şortculara da zırnık koklatmama modunda geçti...hele kapanışa yakın günlük zirveyi yukarı patlatıp şortcularıda 1 kez daha doğrarsa hiç şaşmam....sabahtan uyarmıştım...
Bunca kırmıza rağmen piyasa dik duruyor...pala dayım salak mı ?![]()
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
usaglar...
durumumuz heç eyi degil....aglaşın...öldük bittik yandık deyin...bi yüzde 2 düşşün....
60775 uzun... tobomu oldu ne...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri