61175 barında sat verdi multipas.kesin sinyal..übe mübe alert malert
61175 barında sat verdi multipas.kesin sinyal..übe mübe alert malert
Konu Astatin tarafından (25.09.09 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Konu enorton tarafından (25.09.09 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
saatlik ,gecen cuma 59500 den beri alda
vay anasına..hep böyleyse iyidir..
çok güzel yazmışta geçen sezon biz iyi oynayıpta şampiyon olmuş değilizki.FB de dede vardı mahvetti takımı, GS de önce skibbe ardından bülent korkmaz duman etti meydan bize kaldı öyle şampiyon olduk.
bu sezon iki rakipte güçlü şimdi bu sezon şampiyon yapsın bizi DENİZLİ öpelim elini...
doğruya doğru...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
61275 lönnk rallii![]()
Bende Denizlinin geçen sene şans eseri şampiyon yaptığını düşünüyorum.Bu sene ne edecek bakalım seneye gider.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Sevgili Astatin,
Sürekli PU ve NU grafiklerinde görüyorum. VOB 20 dk'lık grafikde benim favori indikatörüm ,EWO (elliott wave oscilliator) ile positive ve negatif divergency'leri görebiliyor musun. Özellikle son 4 tepede, her seferinde divergency artmış. (Ancak bu fiyat dönecek demek değildir tabi ki. Özetle , divergency ile trade açılmaz, bir şekilde fiyat konfirmasyonu gerekir, örn : trendline kırılması, ma kırılması yada benzerleri.)
Sevgili Seyyah,
Senin de hoşuna gidebilecek bir divergency fiyat grafiğinde kırmızı ile gösterdiğim negatif divergency. Özellikle EWO indikatöründe, dalga sayımları hakkında bu divergency tüm zamanların %80'inde iyi bilgi verir. Bilgi de şudur. EWO'da negatif div'i oluşturan ikinci fiyat ayağı, NU'yu oluşturan birinci fiyat ayağından Elliott açısından 1 üst dereceli dalga olur. Elliott'lu grafikte, sabah verdiğim, 4 ve B (Nu'yu oluşturan noktalar) dalga dereceleri ne demek istediğimi açıklar sanırım.
Bugünlük Sazan kaçar.
Herkese bol kazançlar.
![]()
Konu sazan tarafından (25.09.09 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
hipno pala veriye kadar böyle giderse veride direnci tarumar eder Allahsız Pala getir ulen 61600 e de ek short çakayım kafana kitapsız PAALLAAAAA
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Aga bak madem doğruya doğru dedin o zaman gerçekleri konuşalım, beşiktaşın adını atıyorum denizlispor yapsan orta sıralardan yukarı çıkamaz. Çok kötü kadrosu var kendimizi kandırmayalım...
Zaten bütün oyuncuların Türkiyenin ve dünyanın sıradan takımlarından toplama adamlar... Bu sene en pahalı iki transfer antepten geldi. Geçen sene yusuf, ernst. Biri Türkiyenin diğeri Almanyanın iki sıradan klubunden transfer, keza fink de öyle... Malesef Beşiktaş çıplak...
GS maçı öncesi gsli bir arkadaşa dedim ki sana sorsalar beşiktan kimi istersin GS ye dedim, kimseyi dedi... Ama bana sorsalar ben GS den enaz 5-6 kişi sayarım dedim beşiktaşta oynamasını istediğim. Buna rağmen bu takım kaleci hatalarıyla yenildi GS ye... Neyse laf uzar gider...![]()
Konu enorton tarafından (25.09.09 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri