İz süren stop => 61200
İz süren stop => 61200
war warrr... sümüklerim akıyor bugün.. takipteyim forumu..
çarşamba gününden kalan 60325 uzunlar dün sabah yola çıkmadan önce verilen emirle 60575'ten okutulmuş olup bugün itibarıyla shortumun üstüne pijama da giyip istirahat etmekteyim..
uzlaşıcam bu kısalarla.. hayırlı uğurlu olsun.. şellale şellale.. üwwww![]()
![]()
![]()
Konu martoniki tarafından (25.09.09 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
Sisteme Uy..!
60650 den longladıklarımı da 61300 den kapatıp,shorta gectim..hadi bakalım stonhand rastgele...
Short yada Long,iste bütün mesele bu
selçuklu patron,
sabah sana gönderdiğim esir- teskin edici alkolik ablayı geri gönderirmisin patron..bize lazım olcak galiba..mümkünse sarhoş gelsin
BANGA mühim
61300 short 62300 stop atın ölümü arpadan ,61600 görür dedim ama göstermedi kitapsız pala
Ulen pala burdayım ulen atla ulen bana ahanda mümkünse 1000 puan geçir bana pala
Birde kötü adam gülüşü
nıhaaaa hahahahahah haaaaaa
Kuzu ile aynı pozdayım üstüne maliyetim 1000 puan yukarıda ula daha ne ossunnnn ya kebap oluruz yada kabapçının .....qqq
Konu stonhand tarafından (25.09.09 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Çok Uzman
Nasıl gidiyor arkadaşlar kazanmaya devammı.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
eğer yeni zirve göreceksek 48.500 ya bugün kırılmalı yada bugün kırılmalı..![]()
Şöyle bir türkü vardı...Thracian bilir
Al kızını koy çuvala, al kızını koy çuvala, salla salla vur duvara şeklinde..
bunu değiştirelim;
Al palayı koy çuvala, al palayı koy çuvala, salla salla *** ********
BANGA mühim
Dünya merkez bankaları piyasaya sürdükleri dolar miktarını azaltacak. Dünyanın önemli merkez bankaları, şimdiye kadar kriz sonrasında istikrar sağlamak amacıyla yüksek miktarlarda bankacılık sistemlerine sürdükleri ABD dolarının miktarını azaltacaklarını açıkladılar.
................................
buyrun burdan yakın![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri