Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Herkese hayırlı cumalar...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
60 dklık grafın **...hangi peryotla trade ediyorsan pna bak **..ne işin var 60 la günle, EW ile... yeşil halka 15 dk daymış..kaçırdık üwww...sözün özü..buralar ikili tepe oldu oldu, olmadı şortlar olacak *ikili tepe
![]()
BANGA mühim
61350 ikili tepemi oldu
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
waya*...Jani ve benden başka şort varmı..hişşşş
BANGA mühim
Ula Kitapsız Pala öğlen arası spot derdinde yok çek ulen 61600 e yemezler ulen şarapsız kitapsız çek ulen yukarı yada çiekkkkkk evladım çiekkkkkk adamı dinden imandan çıkartma ulen çiekkkkkk
iki gündür yurt dışı düşer tınmaz FDOW %0,30 artar ralli moduna girer yimezler pala bunların hepsini toptan tahsil edeceksin zamanında ettin şimdi yimezlerrrrr çiekkk yavrımm yukarı çiekkkkk
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
üü..bide veriler var bugün..way**...bizim hesap 60300-350 trend desteğinden şortları kapayıp, veriye flat girmekti..ama şimdi masada verinin bize girmesi ihtimali var..üwww
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri