Aslında IMF haberi gelse az biraz yukarı sonra Allah ne verdiyes aşağı basarlarki memlekette beklenti namına hiçbirşey kalmaz.
Ancakkk IMF haberi düşerkende Short olmak beni bozar beni değil herkesi bozar
Aslında IMF haberi gelse az biraz yukarı sonra Allah ne verdiyes aşağı basarlarki memlekette beklenti namına hiçbirşey kalmaz.
Ancakkk IMF haberi düşerkende Short olmak beni bozar beni değil herkesi bozar
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
stobu 500 yazdım..ama şort açmıycam..uyuz oldu piyasa..
iki arada bi derede makas acıyolar.. aga git bi öğlen yemeği ye insafsız para para diye ölecen açlıktan![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
usaglar...
su an 60 700 deyiz....
koptugu yon onemli...
yukari koparsa 64 800 hedeftir....asagi koparsa 55 800 hedeftir....arasi deresi yok....
yukari kopus icin...acaip bi haber sart....IMF gibi...
asagi kopus ucun...g20 ve fed piyasadan parayi cekecegini duyurmasi yeterli....
ceddimiz...boyle gunnerde katledildi hep....
Revolver için HeLLim hanım gereğini yapar inşallah.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
60 dak..bayrak gördüm..1000 pointlik..uyumsuzlukda var..bilmiyorum..karı kitledim..500 gelirse kapaanır...
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri