Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
üwwww....yok yaw selçuklu patronun Ayı diyarlarında çok emeği geçmiştir kıyamam ben..üwwwww..ayrıca sağlam komik
alırız geri...ama şimdi bizim saflarda olaydı
ha bu arada jani paşam, nasıldı keyifler... saatlerdir forumda tek ayı olarak fink atıyoruzda...dj düşmese oynatılan ayı pozisyonu alacaktık.. siz ..nizi küle gömmüş uyurken biz burda bi tarafdan DJ le vuruşup, öbür tarafda Esir Bağyanlardan teşkil orduma dadanan sapıkları savuşturmakla meşguldum...![]()
BANGA mühim
özel birlikler .. gece operasyon yapıp janiyi alın .. sağ istiyorum .. astatin komutana dokunmayın .. o dow tepedeyken cephede savaşıyordu..jani zafer anı belirdi ..hazıra kondu .. üvvvv
2013,00
bu yuzden marasalsin iste....
celcuki...
hic givranma...yarin seni asacagiz....gecmisin hatiri var emme....ihanet affedilmez....
way**..abartmayın daaa..az eksi kapasanız yeterdi...sabah herkes mütevazi bedelini ödeyip pozisyon değiştirebilsin **.... yeminle şu gap olayından tiksiniyorum..delikanlıya ters.. sistemde maymuna dönüyo, yazı tura gibi **..bizdede 24 saat açık olaya...
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri