uşaklar nasıl girsek bayrama..
ahada kısaldım..kısa gireceğim..
uşaklar nasıl girsek bayrama..
ahada kısaldım..kısa gireceğim..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
olan arada dolar long poz.na oldu kaptırdık .inşallah çok üzülmem.
ahanda imzayıda değiştim .. baskı belli ralli belliydi .. baskı belli küskü oldu ..
2013,00
agam haysiyetsizdir...bayram haçlıgı bile vermedi...bunun katli vaciptir....malda yani shortta girecegim gene...nu ugursuz shortlardı bunnar bea....ugruna ne civanlar telef oldu....
baaa bag demir...o elindeki ingiliz gacıları hemen haremime yolla...ikisi senin ossun...
herkese şimdiden hayırlı bayramlar.. flat ola hayrola)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
YySd
Cumleten Herkesin bayramını şimdiden kutlarım...
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
59600 bayram sonrası için ek long yaptım. Bayram sonrası FULL LONG...
Gene rahat bırakmadılar. Öyle bir tuttular ki sıkıştırıp mal aldılar piyasayı. gözlerimle gördüm. Hazırlık oldu....agamı tebrik ederim...
İşallah önümüzdeki hafta anlaşma açıklanır da bayram sonrası yukarı 2000 puan gap lı açılırız. Zengin olurum harbiden...
Kısalar daha çoook gap yiyecekler gibi duruyor. Sermayeyi sıfırlayabilirler..
Konu BORSACIOZGUR tarafından (18.09.09 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.