Vay anasını gole bak...Topuz attı... Aga futbol böye bişey işte 70 dakka gol olmaz sonra üst üste olur. 1-1 oldu, volkan o topu nasıl kaçırdın!!
Vay anasını gole bak...Topuz attı... Aga futbol böye bişey işte 70 dakka gol olmaz sonra üst üste olur. 1-1 oldu, volkan o topu nasıl kaçırdın!!
Konu enorton tarafından (17.09.09 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Al sana pambık; banka endeksi haftalık
![]()
BANGA mühim
ulem bu gol yenirmi volkannnnnnnnn.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
heyt özgürüm.
danks sn hellim senden özür dilerim gendimi gaybettim gayribidaa olmaycak söz veriyorum bu dilden kötü söz çıkmaycak...... emme eleştiririm
Konu fXci tarafından (17.09.09 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
fcxi hoşgeldin be ya...
Konu Larossıan tarafından (17.09.09 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
HOŞGELDİN efiksci
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bende annamadım gayri ZEYYAH yarım gun ceza yedik herhaldedamam gabul ediyorum biraz sert cıktım emme ben arkidişi uyarmıştım zemanında .....
arkdeşlar dovru bildim yanlış bildim ........ben gazandım sen gaybettin ........muhabbetleri buraya yakışmayor.. adam gibin fikir paylaşımı yap canımı ye emme çamur atma yuaw![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sayılı saat çabuk geçermiş
fx çi hoşgeldin !
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)
Yer imleri