Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
http://www.vidivodo.com/183862/kara-...e-mehter-marsi
Süpermiş buarada teşekkürler Asti...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Sevgili stonhand o öyle bir can vermeydiki sen onun kıymetini bilemezsin...kuzunun yedi sülalesine yeter o can veriş hikayesi....
ayrıca ben sadece işlemlerini ifade etmedim....hatırlarsanız gün içinde yazıyor "bugün eksi kapatacak.....önce şurayı görecek ordan şu olun bu olun..... bugün 3000 puvan verecek..." falan filan...onlarıda da kastettim...
yani kuzu epey martaval okuyor....eee canım içinden de bazıları tutsun artık değilmi![]()
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
kuzuyu kurdu bilmem...
sabahtan bu yana ilk defa şortu sayısı longcuları 1000 adet geçti..
bu da ağamın yukarı yapma vakti geldi.. gelmek üzere.. diyorr
Yok arkadaşlar para kaybedişi konusu ayrı ve ikincil boyut....
Konu bu kadar piyasayı iyi bildiğini ve bu kadar iyi makro analiz yaptığını iddia eden birinin BU KADAR BÜYÜK ORANDA YANILMASI meselesidir...
Ama kuzu da insandır...tabiki oda büyük hatalar yapacaktır....
Ona olan bakışımız değişmez....
Konu Demirci tarafından (17.09.09 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
Hay makasınada, Agasınada saydırıcam şimdi ulen bi 59.500 longladık anasını sattımın yeri kale oldu duvar oldu sur oldu geçilmiyor yahu faiz indirimi var arkadaş eğer yarın bu endeks yukarı kopacaksa bugün böyle silkelemeliydiler ve silkelediler ama faiz indirimi 0,50 olursa ve devamı geleceği söylenirse yarın ne olur
Ben long ağırlıklı düşünüyorum ve bu günün böyle can sıkıcı ve bezdirici bir gün olması gerektiğine inanıyorum ama biryere kadar be kardeşim yeter pala sabahtan beri mıçtın canıma ula
Konu stonhand tarafından (17.09.09 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
ben arkaya yaslandım riskimide aldım .. öğleden sonra 0 işlem kısalarla devam ediyorum ... geceyede kısa bayramada kısa ..
hayırlı uğurlu olsun bu sefer uzlaşacam .. şelale şelale şelale ..
2013,00
6 tane hatun koca short taburunu dağıttı valla![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri