Topçular ufak deneme atışı yapıyorlar ağır topçular devrede değil daha.Ağır topçular emir bekliyor komuta kademsinden zamanını bekliyorum.
Topçular ufak deneme atışı yapıyorlar ağır topçular devrede değil daha.Ağır topçular emir bekliyor komuta kademsinden zamanını bekliyorum.
Konu Larossıan tarafından (17.09.09 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
long davasına ihanet etmek yok devamstop59000 hem faiz indiriminin beklentisini mutlaka satın alacaklardır agalar ögleden sonra benim için keyifli olacak diye hayal ediyorum
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
akbank ve sanko 59600 de dengeledi satışları..
bekleyen kim, önemli olan o.
bana kalırsa, beklenti olayına "hadi leyynn" demeye başladı piyasalardaki "kekler".
son bikaç veride benim gözlemlediğim budur...
kaldı ki, "faiz indirimi" beklentisi mi olacak da yükselecek, yoksa "faizin indirilmemesinin" beklentisi mi olacak da satışa geçilecek, bunu kimse bilemez...
trade tarzına göre yorumlanacak şeylerdir elbet...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
nasıl şerefsizler ama DAX a verirken bırakmıyorlar, sabahta DAX yukarı giderken çaktılar...
iyice psikopata bağladılar artık...yakaldıklarını kesip atıyorlar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hep diyorum aga ters indikatorum diyeen guzelı ben gun ıcınde 1 lotla işlem yapayım siz ters posizyon alın .. agaya 1 verip 50 alalım
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
750 yi destek yaptı yönü yukarı çevirdi vob... Trenden zamansız atladık ama şuana kadar kim zamanında atlayabildi ki![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri