Dax drenç 5756
Dax drenç 5756
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
dax djı vob hepsi yarın toptan bitirir bu işi.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Allahtan geceye Poz taşımamışım şu anki görünümle Shortçular için kötü bir gece olacağa benziyor Şerefsiz DOW %1 artı yaptı 23,00 da küsküyü vermezlerse sabah 400 puanlk makasla bas babam bas yapar bi kitapsızlar
Bu arada dolarda 1,4689 olmuş %0,63 düşmüş offf ulen offff
Faiz indirimi toplantısı ayın kaçındaydı acaba her indirimden sonra bizimkiler rokete bağlıyor
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Evet Sn. Vobix birçok kez kontrol ederek gitmek lazım artık sankoda... çok sorun yaşanmaya başladı. bazen o kadar yavaş kalıyorki işlemi gönderinceye kadar 2 kademe kaçırmış oluyorum. Sonra o 2 kademe yüksek fiyat bana pahalı geliyor psikolojik olarak geri gelir diye beklerken 2 kademe daha kaçıyor sonra sinir olup hiç pozisyon almıyorum![]()
Konu positive tarafından (16.09.09 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
eur dolar 14733...14759....
destek 14608
altın 1020.64 direnç...1016 destek tr...destur ...hhehe
Konu QUEEN tarafından (16.09.09 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.
YAwf oradaki sorun senin 225 puan yukarıdan alman değil yanlışlıkla 60775 yazman. Bugün 60300ün üstü görülmedi. İstersen 60300den al millete ne. Kazancı da kaybı da sana. Sadece yanlış yazdığını hafif bir espri ile belirttiler diye bu kadar sinirlenmene gerek yok...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri