imf var mı yok mu onu söyle sen ya1 saattir boş boş konuşuyo, uykum geldi...
imf var mı yok mu onu söyle sen ya1 saattir boş boş konuşuyo, uykum geldi...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Konu VOBiX tarafından (16.09.09 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben boşa demiyorum patronlar..bu VOBIX moderatör olsun diye...CSI Voborsa maşallah...Ya ben nasıl yapılır bilmiyorum..birisi bir anket açsın yeni moderatör kim olsun diye...seçeneklere de sadece VOBIX i koysun
anket konusund ciddiyim..adayları alalım lütfen..benim adayım kesinlikle VOBIX..ve ben kesinlikle aday değilim..çünkü ben taraf ım![]()
BANGA mühim
Yaşar erdinçde iki gün önce 48500 büyük ihtimalle tekrar görülmez dedi bugün 48500 görülebilir diyor Hocada ayarlar gene saşırdı
11,09,2009
Bizim piyasalar gelince bizim endeks 48.000 ile 48.500 aralığını görüp, bu seviyeye göre yaklaşık 4000 puan gerilemeyle en düşük 44.100 civarını gördü ve dün 44.924 seviyesinden kapandı. 46.500 seviyelerine kadar ve hatta 47 bin seviyelerine kadar bir tepki olabilir ama önümüzdeki 1 yıl boyunca bir daha 48.500 civarının görüleceğini düşünmüyorum.
16,09,2009
Piyasalar bu nedenle çok olumlu ve aşırı reaksiyonlar verebilirler. Borsa yeniden 48.500'leri zorlarken, dolar 1.46 seviyelerine kadar gerileyebilir.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
mareşal asti...
dün er meydanına gelmedigün üçün...vetana ihanetten seni divanı harbe verdik....
seni yargılıyacak basyargıç....celcuki....
aran iyiyse yırttın...yoksa kesin yaglı ipi boynuna takarız...habarın ossun...
Sayın Hellim gerektiğinde, gereğini yapıyor zaten.Birde başımıza yenilerini çıkarıp esir kampına dönüştürmeyelim forumu.Kendi kendimize de çözüyoruz zaten problemleri.
nolacak ya..bak MERSİ de moderatör hesapta ama ortalama 6 ayda bir çıkıyor ortalığa..
bu arada ASTI istihbaratıda açlıştı..mersi bi ara avatar olarak yüzü maskeli bir apla fotografı kullanıyordu ya...o kendisiymiş..haberiniz olsun
Lem herkesin ıncığını veye en azından cıncığını öğrendim amma Hellim hakkında en ufak bir istihbarat toplayamadım..YA bu efsane pala Hellim olmasın...PALA imajı da süper bir kamuflaj....Yoksa Sarah CONNOR gibi bişeymi acaba hellim..![]()
BANGA mühim
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Yanlış yargıç seçtin janiSelçuklu patron, taraflar arasında gidip geliyo..maşallah bi kırmızı kuvvetler bi mavi kuvvetler şekllinde..
yok yok ben pelinn dışında kimseye ihanet etmedim zaten...üwwwwww...pelinn nerdesin...bu von 50 puana sıkıştığında aklıma hep Pelinn geliyo..heyy gidi günler...
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri