geceye kısa....
aşagı hareket geceye kaldı...
biz kapanmadan 9497 altını görseydik uzun girecektim....
şimdide futurların yarın iyi olma ihtimali çıktı ortayada
yinede kısa geceye
geceye kısa....
aşagı hareket geceye kaldı...
biz kapanmadan 9497 altını görseydik uzun girecektim....
şimdide futurların yarın iyi olma ihtimali çıktı ortayada
yinede kısa geceye
Konu mbm tarafından (14.09.09 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
son 225 atağında TGG, 15 dklıkda 1 den sıfıra, 60 dklıkda 3 den 2 ye düştü...yükselişe inanmayor...gila benmayor
BANGA mühim
amerikaya tepki gündüz gelseydi bizimkiler ortalığını anasını bilmem naparlardı sortçu kalmazdı
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
çarpılacagımı bile bile sistemler al olduğundan ,geceye long.
geceye nasıl girecegini şöyle düşünerek karar vermelisin bence...
yarın...asya...avrupa ve futurler ne olur....
avrupa 7 gün çıktı bugün düştü....biz 11 gün düştük cuma çıktık...bugün hazımda agam....yarın tipi bozulur...zaten tipsiz *****....
Haloya selam longa devam
http://www.voborsa.com/forum/showpos...28&postcount=3
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
geceye kısa devam .. dow çöker tahminim ..şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..
ilk kez 7 kere şelale yazdım ... demekki dow iyice çökecek .. dow kapanış tahminim . 7555,31 kayıtlara geçsin .![]()
2013,00
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri