Keşke siyasi konulara hiç girilmese. Sayın jani'nin yazma hakkı, cümleleri arasında kullandığı bazı kelimelerden dolayı 1 gün sınırlandı.
Sayın Astatin yazıları silmedim buradan bakabilirsiniz. Bağlantılı olduğu için taşıdım.
http://www.voborsa.com/forum/siyaset...ni-t887p3.html
Pambık, Enorton
Hellim e ispiyonlarsınız sanırsam bu mesajımmı..ama olsun 5 dk dursa yeter..rerere rarara gassaray gassaray cimbombom..
.nassı resim ama.Hem zaten Hellim de cimbomlu haberiniz olsun
![]()
Konu Astatin tarafından (13.09.09 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Çok Uzman
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
No geyik plz![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Borsayla ilgili birkaç bilgimi sizlerle paylaşmak isterim.Piyasaya yön veren insanlar tabiki var.Mesela benim bildiğim aydın abi,ahmet abi,resul abi bu kadar yeterli sanırım.Bu isimler bütün forumlara ajanlar bile yollamıştır bunu net olarak bilirim.Bu sebeple hepsinin.....................rim.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
forum karışmış iyi olmamış patronlar ... etmeyin mübarek gün .. birbirinizi kırmayın .. üvvvvvvvvv ..
ben hiç anlamam siyasetten falan .. şelale şelale şelale ..![]()
2013,00
huzur...huzur...huzur...
birazcık huzur...çok deeel be...birazcık...
kırmayın birbirinizi ya...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri