Sn Engin sözmen 50 mesajı doldurmadığım için mesaj atamıyorum size, msn kullanıyormusunuz? msn yada mail adresinizi bana özel mesaj olarak atarmısınız lütfen
Sn Engin sözmen 50 mesajı doldurmadığım için mesaj atamıyorum size, msn kullanıyormusunuz? msn yada mail adresinizi bana özel mesaj olarak atarmısınız lütfen
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
59 300 den shortladım....
250 kısayım bende geceyede kısa ..stopu yazdım .. çıkmam gerek .. herkese bol kazançlar ..
2013,00
saatlik grafta obo oldu çok güzel .. dowdada 3 . tepe 3. kez uyumsuz .. haftaya çöküş var bence .. kimseyi etkilemesin ..
2013,00
bu çıkış hakiki degil...teknik bi çıkış bu....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
59 000 ler ve 56 000 arasında gidip gelecegiz....11 günde bu sürer....
54 500 de sonlanır bu dalga....kıyım muthiş olur...marj 3000 oldu artıkın....
dün 56 425 den dönüp gelip kanalı kırdıgında bu çıkış netleşmişti....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri