Küskübar reloaded
Selçuklu patron, goguli de küskübar yazıp arattırsana ilk sırada bak ne çıkıyo![]()
Küskübar reloaded
Selçuklu patron, goguli de küskübar yazıp arattırsana ilk sırada bak ne çıkıyo![]()
Konu Astatin tarafından (10.09.09 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
gene 56600 de takıldı kaldı buranın artık direnç olması lazım geçilmemesi lazım geçerse gene hopp 56750 artık kurtulalım şu 56600 den be
Birde arada destek kaldımı acaba bi short tazelerdik
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
SELÇUKLU PATRON BÖYLE GÜN SEANS BRAKILIP GİDİLİRMİ ÜWWWWW..BİRDE LONG YAPMIŞIN üwwwwww....GÜNLÜKTE ALT BOLLINGER AÇILMAAY BAŞLADI PATRON..DİKKAT ÜWWWWWWWWWWW
BANGA mühim
keriz kısa vade yine al verdi. kapadım kısaları. sado-mazo günümdeyim de![]()
zistem halen löngınşayne benım 57xxx lerden verdiydi löngü
eyiki uymuyom namıssız zisteme![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
56625 de shortlar kapandı
Desteğin üstüne attı beni bozdu
56425 görüldü şelale diye sevindim gitti gene cenabüt desteğin üstüne attı
AGA illede FDOW kırmızıyken ben şelale yapmam diyor yada ben öyle zannediyorum.
Konu stonhand tarafından (10.09.09 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
bugün data varmı acaba
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri