Geceye şort girdim...aslında tam bir Asena günüydü...
KArar vermek ve uygulamak çok zor...
Umarım janti kuzu yanılmaz...
Geceye şort girdim...aslında tam bir Asena günüydü...
KArar vermek ve uygulamak çok zor...
Umarım janti kuzu yanılmaz...
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
Evet evet bence de final bugündü, olay bitti... Sazan abi long dedi, fxci abi long dedi. Gerçi sonradan şelale falan dedi ama arada o da sapıtabilir...Yarın direk 58000 açarız bence...
Bi de bıcırık AL daysa o zaman kesin 1000 puan gap olur 58300 de açabiliriz... Vobix bıcırık plz...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
manzara belli...proceksiyonda belli abi..halka arz olmuş işte buyrun..NU lara bak...İlk yukarı küsküden sonraki barlarda hacim düşük yeterince küsküleyemedikleri için bir daha yukarı çekip 3 bar boyunca yine halka arz etmişler küsküyü..-1000 gaptan aşağa kurtarmazama yinede bu analiz badem olabilir.. Bu arada boll bandı 400 puan yukrı delip geçtiğinde elim kaç kere şorta gitti 550 gibi, yapamadık **
![]()
Konu Astatin tarafından (09.09.09 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Yatay piyasada herkese ekmek var aslında dün kapattığımız yerin 2 kademe aldıntan kapadık oldu bitti artık bir yöne kopacaksa yarın kopsun ben zarar etmeyede razıyım
Geceye 57325 shortlarla devam DOW açılışta artı açtı kapanışta basmaları lazım, üstüne Dyhol ü kapanışta deli gibi çizdiler yarın devamının gelmesi lazım ve bugünden sonra doğanlarda öyle her babayiğit mal taşıyamaz bir anda çizerler korkusu bugün kalplere işlendi.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
vadeli i*nelik peşinde, spotla makas 662 puan, 17:24:10 da 57,275 de 1200 küsür satış var, 17:25 kim sattıya gitmiş o lotlar, vardır bi planları ama akşam dow kopsa bile bu makasla gap yaparlarsa oha demek lazımdır, emme ve de lakin en tepeden spot 30 u sayarsan temiz itki vardır. bitti mi bitmedi henüz teyit yoktur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri