57375 ten LONG lar flat..... yeter yoruldum. Aganın bugünkü bana verdiği para 1500 YTL..sagol agam. yüzünü kara çıkarmıycam
GECEYE FLAAT...
Bugün aldığımı yarın sana geri vermek istemyorum.... yükselsin ya da düşsün..Uyuycam biraz : )
57375 ten LONG lar flat..... yeter yoruldum. Aganın bugünkü bana verdiği para 1500 YTL..sagol agam. yüzünü kara çıkarmıycam
GECEYE FLAAT...
Bugün aldığımı yarın sana geri vermek istemyorum.... yükselsin ya da düşsün..Uyuycam biraz : )
Konu abka tarafından (09.09.09 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.
fxci grafı gördüm .. teprik ederim ..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
jani guzum sen 58500 lere gadder dayanacanmı cıkıs olursa ?
cunkum yukseliş olma ihtimali düşükte olsa var emme dediin gibi zort diye dusus baslarsa shorttan bir indimmi arkasından bakar insan...
ben bugun treydleri bitirdim gözel bi gundu en ıyısı flat kalayım aaaşama
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
400 şort 1/2
BANGA mühim
boğalar savunmada (hatta güzel savunuyorlar)
ayılar taarruzda
en iyi savunma taarruzdur o yüzden ayılığa devam
short devam
z.i.ş.d.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri