hedef 57800..
çok seri yükseldik bu seviye uğraştırabilir bi müddet..
hedef 57800..
çok seri yükseldik bu seviye uğraştırabilir bi müddet..
garanti kısaları kapatmaya başladı
Allahın ters indikatörü neyine güvenipde 4700 kontrat short açtı gene
Bu arada İş yatırım 2000 kontrat ve EFG de 1000 kontrat short tarafında belirdi bunlarada dikkat derim
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yavuzhan'ın grafiğinden anlıoruz ki spekin 57 bini estergon gibi savunmasının bir anlamı var mış...
niyeti yukarı imiş...
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
löngınşayne oldu benım zistem![]()
tam tersini yapmak levazım gayri![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Aynen öyle, uzlaşma ; Ben bu vegiyi kaçırdım, Vergimi ödeyim yalnız lütfen cezamı düşür demektir. Uzlaşmakda şart değildir.Zaman kazanmak için yapılan bir taktikdir. Uzlaşmıyorum deyip komisyon kapısındanda dönebilirsiniz, böylece 3-4 ay daha kazanıp sonra vergi mahkemesine gidebilirsiniz. Uzlaşmada % 300 lük ceza % 5 e kadar düşürülebilir. Uzlaşmazda mahkemeye gittin, davayı kaybedersen % 5 i unut. Karar Doğan Amcamın.
Konu parderi tarafından (09.09.09 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.
Abka abi senin sistem baya iyiymiş, sen peşini bırakma sistemin...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
57800 önemli..60dak. ortalama..orda..
eur/usd 2009 un zirvesini görmüş..
HEEEY AHALI DIIKATT EDINN GAYRİİİİİİİ
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
shortta kaldım
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri