OOOOO baba Ter indikatör Halil döktürmüş
En son 62,000 den 65,000 e yolculuk vardı geri çekilmeler alım fırsatımıydı neydi öyle bir şeyler yazmıştı yazdığı günden bu yana endeks iflah olmadı![]()
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
ratinge bak beahhh
Konuyu Toplam 148 Üye okuyor. (63 Kayıtlı üye ve 85 Misafir) Astatin, SEYYAH+, minyas, Kennym, BORSACIOZGUR, onvivo, men, erkmen, cetdem, MASTER, megaforce77, poyraz, optra, enorton, uufuk, abka, elstock, borsacim, stonhand, ttcetinkaya, ordi, YAVUZHAN, onal, Adrianinho, liti, martoniki+, abilag, Javacheff!, suprad, GOKHANFINDIK, jani, raymonda, last trader, Demirci, MMO, teoman85307, Desperado, TIFIL, VOBiX, unlimitted, küçük_k, Lucent, aslan, artanis, adalı54, cencuz, thracian, cbaykus, mur@t, yesilova, hanife_28, yukcel, gökyüzü, kaanyatirim, onur Konuyu Toplam 148 Üye okuyor. (63 Kayıtlı üye ve 85 Misafir) Astatin, SEYYAH+, minyas, Kennym, BORSACIOZGUR, onvivo, men, erkmen, cetdem, MASTER, megaforce77, poyraz, optra, enorton, uufuk, abka, elstock, borsacim, stonhand, ttcetinkaya, ordi, YAVUZHAN, onal, Adrianinho, liti, martoniki+, abilag, Javacheff!, suprad, GOKHANFINDIK, jani, raymonda, last trader, Demirci, MMO, teoman85307, Desperado, TIFIL, VOBiX, unlimitted, küçük_k, Lucent, aslan, artanis, adalı54, cencuz, thracian, cbaykus, mur@t, yesilova, hanife_28, yukcel, gökyüzü, kaanyatirim, onur
BANGA mühim
tmsf el koyunca tüm iştiraklere el koyar..borç karşılanıncaya kadar neyin varsa alır...
doğanın tüm iştiraklerinde gurup riski maximundur
Konu abka tarafından (09.09.09 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
Yarın doğanlar taban yapmayınca.. yarın endeks uçucak.... hazırlık yapıyorlar
( bana kalsa doğan yayın ın 10 taban daha yapması gerekiyor ama )
5000 pivan düşüşün bi tepkisi olsun canım artık.
1000 puan bana yeter ağam. fazlasında gözüm yok.
hükümet istediğini yapar..güç onda..mesela karamehmedin yapıkredisini istedi kurtardı,,pamuknabnkdan dolayı..hatta koç a satmak için emekli sandığı ile ilgili yasa bile çıkardı...sermaye enjekte etti..
ama doğana acımayacaktır...
Konu abka tarafından (09.09.09 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
56950 kısa 56775 56800 uzun .. ağanın *q ...
57025 e satışı verdim verir vermez 56800 gördü yuh be kardeşim bugün bu kadar bahtsızlık bana yeter bu arada İkitelli de olan o afetler evimin 4 dk uzağında gerçekleşti.
Sabah eşimi işe göndermemiştim yağmurda gitme demiştim gideceği yolu sel basmış az daha hanımdan oluyorduk vallahi bir fakiri sevindirmem lazım.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
çok agresif kısa..
sistem cumadan sat da..
dow 3-4 gün dür yükseldi..
bizde negatif ayrım başladı..
ccı ekside..
birde doğan var..
aaaaa.....57100 ve 57000 şortlar 56875 flat...way** 3 kuruş için 50 takla atıyoz behhh
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri