Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
O durumu şöyle izah edeyim. Ssiteminizin peryoduna ve parametrelerine göre değişen bir durumdur o. Diyelimki sisteminiz saatlik peryotta ve en yüksek değeri 50 ise günde 9 tane saatlik çubuk oluştuğundan 6 gün sonra normal grafik ile saatlik grfik sinyalleri aynı olmaya başlayacaktır. Eğer sisteminiz 5 dakikalık ise ve en yüksek parametreniz de 96yı geöniyorsa yeni vadenin ikinci günü sinyaller eşitlenir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Arda olmasa halimiz yaman...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Farklı bir cci hem de baya fark ediyor. Ücretsiz sistem sinyali yayınalmaya başladığımda sistemileride vermiştim birinde cci vardı. SAT verdi demiştim de ulen neresi sat verdi bak daha yolu var denilmişti. O zaman ortaya çıktı CCIların farklılıkları. Aslında cci biraz tehlkeli bir indikatördür. Sonda kalan bar hesaplamadan çıkınca sert hareketler yapabiliyor örneğin sabahları boşluklu aılışta olan barların hesaptan çıkması tam gelmek üere olan bir sinyali iptal edebiliyor.
asti sisteme niye uymuyosun bakiimm..heheh..
astinin çocukluk resmi..
Konu QUEEN tarafından (05.09.09 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.
hehehee asti'nin çocukluğu haavalla süper olmuş resim queen..
gıuz nerden buldun onu.aaile albümünden valla...
ama ben nirvanaya erdim ;
1) sisteme uyamama evresi
2) derin pişmanlık ve sisteme birebir itaat etme evresi
3) sisteme ne zaman uymaman gerektiğini -çoğunlukla-tahmin etme/bilme evresi..
birde şöyle kutsal bir kıyafetle bir resmimi şeyet KUIN..osssss
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri