Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
![]()
Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Multipass ve TGG... 58725 atağında TGG nin 1 de kalmış olmasına dikkat....iyi haftasonları
BANGA mühim
[quote=enorton;143622]yaw benim söylediğim bu değil ki, ben demiyorum ki bar kapanmadan işlem yapın. Sen kısadasın diyelim sistemin amacı nedir, optimum noktada al vermek. Zararı kesmek ve alış yapmak. Yani AL verdiği noktada artık piyasanın yükselmesi lazım teorik olarak. ve dediğim gibi 1 lotla 1 kademe biri satış yazıyo ve sistem al vermiyor ama piyasa yükseliyor. ikinci kademe fiyat oldu 600 bence sistemin al vermesi lazım. çünkü piyasa yükselmeye başladı artık. benim eleştirim bir önceki barda neden vermedi değil, bir sonraki bar daha yüksekten kapanmasına rağmen neden vermedi...[/quote]
Sadece fiyata bakan sistem bu dediğini yapar...Ama doğrusu bu mudur
El netice...değildir
. Bu spekülatif bir konu ve çok uzun bir konu..AMa nihayetinde sistem performansının bu konu ile ilgili ölçüm kriteri yediği maximum tersdir..
BANGA mühim
Alın size sistemin hası...
Medium sistem created by VOBIX.. Tam bir trend takipçisi...
![]()
Konu enorton tarafından (04.09.09 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
Voltaire
Teksasda herkes ayu olmuş İlaç niyetine 1 tane longcu yok piyasada adamların en azulu boğaları bile shortta.
Dün makas kapandı diye longlayanlar şimdide 58,000 kırıldı diye çekmiş shortları hafta sonu G20 den sağlam bir haber düşerse yada bir sebebede ihtiyaç yok sadece tepki alışıda gelse üstüne pazartesi sağlam bir gapla yükseliş olsa gene kazanan sadece ve sadece AGA olur arada bizde nasipleniriz yoksa stop -625 puanda
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dolar düşüyo niyeki imefe falan olmasın..fxci gı nerdesin..
dow 9400 ü kırdı...
Voltaire
dow kapalı matrixde ama fdow uçuşta hehe..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri