sistemim 1000 puan kazndırdı..emme ben kazanamadım...çözüm, stopu daha uygun yere koymak..buna çalışmak lazım..![]()
sistemim 1000 puan kazndırdı..emme ben kazanamadım...çözüm, stopu daha uygun yere koymak..buna çalışmak lazım..![]()
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
57 700 long oldum....
geceye 58.775 SHORT daha AL vermez bugün...
ya pazartesi GAP yerik haşırt diye ya da aşağı devam eder belki...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
57550 hedefine ulaştı destek var 57800 drenç oldu..57550 altı 57228
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
paraları taşıyacak hamal lazım yaw
herkese iyi tatiller
ailelerinizle iyi haftasonları dilerim![]()
Konu negrolino tarafından (04.09.09 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.
cümleten hayırlı tatiller, geceye flat....
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
57625 maliyetli longlarla geceye devam stop 57,000 de.
Herkes shortluyorsa piyasada longlayacak adam lazım değilmi.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
3. gün zero işlem short devam inşallah yeni bir trend başlamıştır
herkese iyi tatiller...
bütün gün bakamadım..58025 di geldim longşayne oldum..sonra ne oluyoruz dedim..600 stop flatladım ve 700 longşayne girdim gece ..çok moralim bozuküü..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri