58350 tekrar al yaptım. kısmete.
58350 tekrar al yaptım. kısmete.
Bu varsayımın yanlış..yerine göre 525 de geçici al veren am sonra kesinleşmeyen sinyalde bile daha sonra 300 dede al verebilir, 700 dede![]()
senin sorun sistemlerin genel karakteri zaten..aynı bar içine 5000 puanlık hareket girebilirmi girebilir..sen kesin sinyal için bar kapanışını beklemek zorundamısın zorundasın...finito...
Senin yaklaşımını örnek verelim.. 525 geldi sistemin al verdi geçici,,Sonra fiyat 1000 puan düştü senin sistemin o ala yapışıyormu![]()
Konu Astatin tarafından (04.09.09 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
aynen böyle..bir kademe yüzünden sistem sinyali değişebiliyor..ama sonuçta sistem test sonuçları,tüm bu cinslikleri içinde barındırır..
artık bunu böyle kabul ederek işlem yapıyorum..
bazen ,mesela kademe 525-550 olsun..son işlem eger 525 ise sistem sat veriyor,ama 550 olursa mevcut al devam ediyor..
şahsen son saniyede 1 kont satış yaparak ,sat okunu garantileyip,arkadan tüm kısalarımı yaptığım oluyor..![]()
Konu abka tarafından (04.09.09 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
58200-58300 bölgesini kırdı kırdı kırmadı umutlar sonraki bahara
Volatil ve stoplossu unutmadığım günler diliyorum kendime
fiyat 250 olmasına rağmen sistem hala satta..hahahah..mazur görün beni 725 fiyat çok stres yaptısistem budur iç iç kudur..buda eski bir tabirde ama şöyledi, aşk bir sudur iç iç kudur
BANGA mühim
225 short...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ne hikmetse bar kapanışını bekleyince 2-3 kademe kaybım oluyor..ms den veri aktar,güncelle..dön işlem yap,3 sn geçiyor..ve genelde bu bana 2 kademe maloluyor..onun için ayda 3-5 kere, tek kontratlık sistem sinyaline ihtiyaç oluyor..
Konu abka tarafından (04.09.09 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.
evettttt..umarım herkes geri dönüp iyi yerlerden şortlamıştır...
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri