Burada aracı kurum önerileri var, yardımcı olacağını düşünüyorum:
http://www.fxgrup.com/forum/showthread.php?t=2597
Burada aracı kurum önerileri var, yardımcı olacağını düşünüyorum:
http://www.fxgrup.com/forum/showthread.php?t=2597
O mynet gibi bir mail sistemi görmedim. Benim de üyelerin bazıalrına aktivasyon maili gidiyor bazılarına gitmiyor. Forumun mail sisteminde sorun olsa diğerlerine gitmez mynette sorun olsa yine diğerlerine gitmez. Verebiliyorsanız birden fazla mail adresi verin. Hatta varsa mail yönlendirme servisi gibi bir şey onu kullanın. user@mail.com adresine giden maillerin birer kopyası user@hotmail.com user@yahoo.com user@gmail.com user@mynet.com gibi diğer adreslere de gönderilsin gib,.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
XU030 58.605 -42 -0,07 - makas mı gene
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
- Merhaba FSA numaranızı öğrenebilir miyim?
- Şirket içi özel bilgi veremeyiz. Bunalra takılmayın. Siz ne kadarlık yatırım yapacaksınız para konuşalım.
şeklinde bir diyalog yaşadığım forex firması olduğundan tavsiye etmem. Virgin adalarında mı nerede kurulu bir şirket. FSAda arata arata bir türlü şirkete ulaşamadım. Demo hesabını kullandım gerç ibir haftada batırdım ama websiteisnde ve programda bağlantı sorunalrı sıkıntı verecek düzeyde.
ODL Türkiye derim parasını bile çekip sorun yaşamamış kişiler var. Üstelik denetlemenyen kurum da yok ODLyi. Demosunu kullandım MTde tık yoktu.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sn Larossian; sistemlerinizin son durumu hakkında bilgi alabilirmiyiz. Teşekkürler..
nihayet uızunca bir aradan sonra vob, spotun altına indi..
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
az kaldi....kodugu tepki...59 000 e gelemedi...58 600 de sonlandi....makasi yoketti...avrupa yuzde 1 arti....
birazdan avrupa asagi gelecek...istihdam verisi oncesi...cikanlari asagidan almak ucun...
iste tam o an...guzunun barnaklari karincalanabilir....
KÜSKÜBAR İSTERİK..spot30 un dün sat verdiğini bugün geç keşfetmiş olmamdan ötrü üzgünüm ama yine full şorta geçmiş olmaktan mesudum
BANGA mühim
58350 kırılırsa bir niagara olurmu ?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri