ELSTOCK;
birde söylemeyi unuttum..sende benim gibi rahat uyuma diye; son barda gelen sinyallerin feyk olma ihtimali diğerlerine göre yüksektir..
emortım; ne o öyle yukarı gap falan..şşşşş
ELSTOCK;
birde söylemeyi unuttum..sende benim gibi rahat uyuma diye; son barda gelen sinyallerin feyk olma ihtimali diğerlerine göre yüksektir..
emortım; ne o öyle yukarı gap falan..şşşşş
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Abi longladım piyasa longladığım seviyede kaldı. Bu arada yeni bir sistem üzerinde çalışıyorum. Dün 58500 den beri long...Benim bu saatlik sevdam yakında bitebilir... Gökhan sağolsun bugün Facebooktan yazıyor abi çok pis alacaklar diyor, etme eyleme. Ben diyorum yok sistemi bekleyeceğim
Allah razı olsun kardeşimden...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Önüne gelen bir şeyler demiş canım çekti ben de diyeyim.Sistemi opt değerleri ile hazırlmaışsanız Haziranda hazırladığınız için 13 Martta 2,10dan al vermiştir o. MArt öncesi verileriyle aynı simülasyonu tekrar yaparsanız çıakcak sistemin GARANda al verdiğ iseviye farklı olabilir. Belki 1,80den vemiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
TGG=1
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri