geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
vobta çok kişi trend sistemcisi oldu yine galiba sistemciler gemiden inmeden biryere gitmez bu meret
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...
geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
vobta çok kişi trend sistemcisi oldu yine galiba sistemciler gemiden inmeden biryere gitmez bu meret
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...
x100 de 45.000 lerdeki destek güzel çalıştı...bu durum woba da aynen yansıdı....
Eğer emerika akşam bir sert düşüş yapmazsa... halen yukarı az bir yolumuz var diyebilirz...
Konu Demirci tarafından (03.09.09 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
20 ve 60 long, pozum long..iyi akşamlar..sabah ola hayrola...
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
kısa girmek istedim ama girmedim..yarın bakarız..zayıf durdu dow..ama spot iyiydi..kararsız vesselam..dow düşer gibi..
Sistemler tersinide söylese içimden long kalmak geldi. Hoş akside olsa, sabah gap da yesen,
sabırla işlem yapmadan bekleyince gün içinde maliyetine nasıl olsa geliyor. Hayırlısı ne ise o
olsun. Kalın sağlıcakla sevgili vobdaşlarım.
sn master öyle sistemler çok güzel görünüyorda 2000 puanı hiç ediyor..2000 ekside beklemeye tahammülünüz varsa uygulayabilirsiniz...bendeki bi sistem hala marttan beri sat vermedi..
Neden Rest Çektim?
-Sondan 3 üncü barda trend gücü göstergesi haşırt diye 4 den 2 ye düştü, bir sonraki bardada 1 e
-Sistem 875 gibi zirveye yakın ve fantastik bir yerden, çokda oyalanılan bir eyrden ilk geçici satını çakmıştı 16:45 de ama 17:00 da bir hülülüye kurban gitti ama satta kapattı.
-Şekilde çizilen yükselen takozmudur tepişen üçgenmidirher ne ise, en alttaki indikatör bana bunun aşağı krılacağını düşündürttü.
SONUÇTA bence hata yaptım full girmemeliydim. max 3/5 de kalmalıydım..DJ şu an eksi ama hiç rahat değilim.....Bu rest Rest In Peace olmaz inşallah.
![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri