Artsın artsın, bence hala emsal borsalara göre vob'un işlem hacmi çok zayıf. İşlem hacmi daha da artsınki arbitrajcılar piyasadan eksik olmasın. Vadeli borsalarda arbitrajcıların yoğun bir şekilde piyasaya iştirak etmesi ve takip etmesi demek py'nin makası hızlı bir şekilde indirip çıkartamaması demek olduğundan ky nin daha az çarpılması anlamına gelir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şşşş TOKOBA....bi hesap ver bakayım foruma..nerelerdesin kaç zamandır...şşşş..bizi başka forumlarla mı aldatıyorsun? msn le aldatıyorsan sorun değilde, başka bir forumla aldatıyorsan bozuluruz...
(way canına, aklıma ne geldi şimdi...
1) Bazı kadınlar, kocalarının kendisini başka bir kadınla "duygusal" olarak aldatmasından rahatsız olurken, bir diğer kısmı tam tersine "pure-cinsel" olarak aldatmasından acaip rahatsız olurmuş.
2) Tüm erkekler, eşinin kendisini başka bir erkekle aldatması durumundan dehşet derecesinde rahatsız olurken, yine erkeklerin çoğunluğu, karılarının başka bir kadınla "duygusal" ilişki içind eolmasındna rahatsız olurmuş ama karılarının başka bir kadınla "pure-cinsel" ilişki içinde olmalarından pek de rahatsız olmazlarmış..
Ya bu insan hakikaten tuhaf ve anlaşılmaz bir yaratık....
BANGA mühim
yok yawf dedim ya sayfaları iki gün kaçırdım bir daha da toparlayamadım 200 sayfa kalmış geride. Buradan başka başkasına ait bir forumda değilim ama vahşi batıdaki iki yıllık yasağım kalkmış. İki çift laf edecektim ama laf edeceklerim de çoktan batmış.
Acil durum için msn = mail imzamda var.
Bir yerlerden başlamak lazım. zuzuyu deşifre etmezseniz sorun çıkmaz. Burada burada derseniz kurtlar dadanır.Nehuzur kalır ne de zuzu. Ben onu platoda tanımıştım 2-3 yıl evvel. ToKoBa nickim. Sadece okuyordum sonra TVye çıkacağım yorum filan yapmayacağım demişti ama vahşi batıda yaşadığı sorunları duydum. TV işi de yattı herhalde. Neyse vardır bu işte de bir hayır.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dağıtıyorsunuz burda beleş sistem sinyali
duyan geliyor
duyan geliyor
duyan geliyor
duyangel
duyan
du
d
:P
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri