açılan şortlar stop edilsin sona dönecek aşavı gibim..enorton sana diyim..
açılan şortlar stop edilsin sona dönecek aşavı gibim..enorton sana diyim..
çok şerefsizler yanlız...çok sancılı oluyor inişi...
1000 puan çakıyor dönüyor V şeklinde alıyor...GAP yapıyor YATAY a alıyor sistemlerin kimisi AL veriyor o yatayda sonra ÇAAAT geri basıyor...
böyle inerse değil kazanmak kol gibi zarar oluşur...sistemliler için söylüyorum.kendi yağında kavrulan başka...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
dün 59400 den al veren sistem,bügün 58800 den sat vermiştir...600 puan çart..
neyse sistem gereği kısa...ama eylül iyi başlamadı...
Konu abka tarafından (02.09.09 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.
yafu içim cız ediyor...asabım bozuluyor...geçen hafta iyi girdi...lakin tek trade yapmadım kendi kararımlar...kendim görsem işimi 2500 puandan bile fazla kazanç oluşacaktı.sistemle iş yaptık gacırt diye girdi...
yüreğim yanıyor yafu...çok moralim bozuk...bu şekilde 15.000 puan düşse kuruş kazandırmaz bu piyasa...
ebenizi eşşekler kovalasın lem sizin!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
arkadaşımın 1.500 aylık kontrat hacmi var..
onbinde 1.365(vergi dahil),yani vob 60.000 ken 0.85 tl önermişler...bana çok iyi fiyat gibi geldi..ne dersiniz..
Konu abka tarafından (02.09.09 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.
usaglar tetikteyim....namluyu temizledim...mermileri surdum....
*****uuu...yarim saat sonra menzile girer....
acirsam namerdim....
58625destek vardı altına kaydı takip edin--bundan sonraki 57550
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
halluşamak
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri