30 endeks grafa baktım 16 ocakta 2008 te gap boşluğu var .. 62850 görülürse gap dolacak .. 100 endekste o boşluk daha belirgin ... buraya kadar gelmişken endekslerin o boşluklarını doldurması gerekiyor.. ralli ralli ralli
ewye göre son yükseliş eksik zaten 5. dalga eksik .. ... vay anasını... hahahhah
ahanda graf ..
tahminim pazartesi boşluklar dolar ..
![]()
Konu selçuklu tarafından (29.08.09 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
Selçuklu ptesi ilk etapta düşüş gözüküyor sonra tekrar yukarı yaparlarsa bilmem.62800 benim ekim vadede stopum var geçirmeseydin iyiydi.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Günaydın,
31 Ağustos Pazartesi "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR Ağustos ayı TÜFE 12:00 -0.50% -0.70% Orta
USD Chicago PMI 16:45 47.50 43.40 Orta
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
TÜİK, Temmuz ayı dış ticaret dengesini açıklayacak (17:00)
Hazine Eylül ayı iç borçlanma stratejisini açıklayacak (17:00)
Cuma IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future
IMKB:9554
VOB: 9558
![]()
En az 3 HİSSE...
arkadaşlar,
yahu bu adres güncelleme için siz herhangi bir işlem yaptınız mı? 1 EYLÜL 2009 son gündü.yeni bir kanun çıktı ya MASAK ile ilgili.banka ve aracı kurumlardaki adreslerinizi teyid etmek için ikametgah ya da adınıza düzenlenmiş su,elektrik,telefon faturası v.s. vermeniz gerekiyor.
yahu her bankaya her aracı kuruma tek tek belge mi vereceğiz? ben yapmadım henüz.
1 EYLÜL 2009 son günü.yapmazsak sanırım hesaplar bloke falan olacak.tam bilmiyorum detayınıda.
3-4 bankada hesabım var mesela.ama sadece 2 sini aktif kullanıyorum.yıllardır kullanmadığım diğer hesaplar içinde o bankalara belge mi vereceğim.aynı şekilde 3 aracı kurumda hesabım var ama 1 tanesi aktif.diğerleri atıl durumda.bunlarada tek tek belge mi vereceğim?
Konu TÜRKOĞLU tarafından (30.08.09 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
sakin ol pambık..bankacı arkadaşın yalancısıyım, o iş 1 ay ertelendi dedi...bana kalırsa yılsonuna kadar uzatırlar ay ay..türkiş tarzı herkes son güne bıraktığı için, böyle parti parti uzatmalarla götürürler sanırım...hem yapacağın şey o belgelerden birini e-mail eki taranmış olarakgöndermek veya fax çekmek..sakin ol pambııııkkkk..
benim aracı kurum gayet muhafazakar olduğu için bi kafama silah dayamadıkları kalmıştı taaa haziran ayında....ta o zaman göndermiştim
Konu Astatin tarafından (30.08.09 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Madem herkes burada, o zaman şu sorumu cevaplasın birisi
Matrikste getiri eğrisini nasıl indikatör yapabiliriz bilen var mı?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri