GBPUSD ler ve GBPJPY şortlar kapatılmıştırfine hit
GBPUSD ler ve GBPJPY şortlar kapatılmıştırfine hit
BANGA mühim
Allah kahretsin yarın öbür gün 9800 e kadar gidecek bu DOW artık bırakmazlar önünde hiçbi engel yok da.. Biz nereye kadar gideriz..bilmem.. biz biraz fazla şiştik son 1500-2000 63500
felan olabilir...
Oraya kadar FLATTT
Sonra VOB a ekim sözleşmesi benden taze para girecekAçık pozizson sayısı artacak
![]()
Konu BORSACIOZGUR tarafından (24.08.09 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
iftarı bekliyorum gözlerim kapalı
ya arkadaş buradan LONG mu yapılır beaa.yaptık bir gençlik hatası bedelini ödiycez artık.
cumadan kalan LONG lar güzel iş yaptı.zaten bu trend boyunca tüm kazandıklarımı neredeyse LONG tan kazandım.kaybettiklerimde hep SHORT tan oldu.zaten tersini beklemekte tuhaf olurdu deel mi?
+ parantez bir BJK taraftarı olarak takımın gidişatından hiç memnun değilim diğer yandan GS ın oynadığı fusball spielen beni mest ediyor abi.mükemmel oynuyorlar.takım 11 kişi çıkıyor saha 10 kişi oynuyor abi 10 kişi müthiş oynuyor.bi kalecileri var leo franco o yatıyor abi sürekli.adam yata yata para kazanıyor.kaleye top gelmiyor neredeyse.öyle takımda bende kalecilik yaparım abi.
imrenerek izliyorum GS ı gerçekten.
kızma mozkan abi adamlar oynuyor harbiden![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
biliyorum don cansın, erken öten horozları kesersin ama, şı ivmeyle devam edip şşööyle 9400 falan kapasan ne süper olur..sistemleri en az 1000 çarparsın
bu arada neely ye mail attım, vob un grafiğini gönderdim, neli, noliii bu vob bu uzatmalar falan diye sordum...uzatmalar oynanıyo dedi..onu bizdeki ew cilerde biliyo bilmediğim bişey söyle dedim...çok uzamaz abi dedi...hasta etme beni nelii 1500 puana MC gelii dedim..sanmam dedi...ben DJ in takozunu 3 vakte kadar kırdıracam dedi...adam teorisyen ne bilsin bizdeki 3 kağıtcılarısen birde pretcher e sor dedi...ama ptretcher çok medyatik olmuş, en yakın randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar.. o zamana kadar VOB da buharlaşmakda var, köşe olmakta..kaldık bizimemektar sisteme..multipass sen bizim herşeyimizsin..
bu arada bu sene açık ara şampiyonuz..rerere rarara
Konu Astatin tarafından (24.08.09 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
detay:
genişleyen üçgen sayardı fsp de 3. kez üçgen patladı elinde![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri