Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Konu abka tarafından (21.08.09 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yaşar Erdinç sabah Haber Türk'teki programında bu haftalık grafiği ekrana yansıtarak böyle bir OBO oluşabileceğinden bahsetti...Kendisi bilgili bir teknik analisttir...Bu kadar bariz bir hata yapabileceğini sanmam...Ben de bunu görünce Laros babanın grafiğini hatırladım ve tekrar hatırlatmak istedim...Tabi ki gene de herkesin kendi bilgileri ölçütünde hareket etmesinde fayda var...Bol kazançlar...
yaşar erdinç bu haftaki zirveyi birdaha göremeyeceğimizi yazmış bu çok bilmişi takip edenler varsa duyurulur. birgün tutturacak elbet... sonra daha önce söylemiş olduğumuz gibi diye edebiyat parçalayacak... bilemezse de bana ne bana ne manüplasyon yaptılar diye zırlayacak...
gerçi ona göre 40bin de zirveydi ona bakıpta trade edenlerin paraları söylemesi ayıp hep benim cebime girdi...
ayvayı yedik pasta filanda yalan oldu artık!
VOB TA POZİSYON VİRMANLARI BUGÜNDEN İTİBAREN YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞ.
21 Ağustos 2009 CUMA
Resmî Gazete
Sayı : 27326
YÖNETMELİK
Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığından:
VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1 – 27/3/2004 tarihli ve 25415 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Yönetmeliğinin 37 nci maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“Borsa işlemi neticesinde veya pozisyon transferi ile devralınarak oluşan açık pozisyonlardan doğan hak ve yükümlülükler, sözleşmenin bu Yönetmelikte açıklanan ters işlem ile Borsada kapatılması, vadesinin gelmesi veya pozisyon transferiyle sona erer. Bunun dışında, sözleşmelerin veya açık pozisyonlardan doğan hak ve yükümlülüklerin bu Yönetmeliğin pozisyon transferine ilişkin hükümleri hariç Borsa içinde veya dışında başka bir yolla satılması veya devri mümkün değildir.”
MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 91 inci maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki madde eklenmiştir.
“Özel şartlara tabi pozisyon transferi
Madde 91/A – Borsada alım/satım emrini vererek işlemi gerçekleştiren üye ile teminatların ve açık pozisyonların tutulduğu üyenin farklılaştırılabilmesine imkan tanınması amacıyla gerçekleştirilen pozisyon transferi işlemleri özel şartlara tabi pozisyon transferi işlemleridir.
Özel şartlara tabi pozisyon transferi işlemlerinin tarafları arasında sözleşme imzalanması zorunludur. Söz konusu sözleşmenin asgari unsurları ile diğer uygulama esasları Borsa Yönetim Kurulu’nun uygun görüşü ile Takas Merkezi tarafından belirlenir. özel şartlara tabi pozisyon transferine konu olabilecek işlemleri yatırımcı grubu bazında sınırlandırmaya Borsa Yönetim Kurulu yetkilidir.
Özel şartlara tabi pozisyon transferi yoluyla devralınan pozisyonlar ve teminat hesaplarından doğan hak ve yükümlülükler bu Yönetmelik uyarınca Borsa işlemi neticesinde oluşan açık pozisyonlardan doğan hak ve yükümlülüklerle aynı kapsamda değerlendirilir. Borsa işlemi neticesinde oluşan hak ve yükümlülükler, Borsada alım satım emrini vererek işlemi gerçekleştiren üye tarafından açık pozisyonların özel şartlara tabi pozisyon transferi yoluyla diğer üyeye devredilmesine kadar işlemi gerçekleştiren üyeye, özel şartlara tabi pozisyon transferi işleminden sonra ise açık pozisyonların tutulduğu üyeye aittir.”
MADDE 3 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 4 – Bu Yönetmelik hükümlerini Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Anonim Şirketi Yönetim Kurulu yürütür.
vahşi batıda Bear_Bull yazmış.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (21.08.09 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
sistem dün 16,15 ten ala girdi halen alda bugün iki defa sat a gecer gibi oldu ama teyitlemedi ala devam diyor sistem
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri